جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ | ۰۵:۵۷
نتایج ورزشکاران ایران در روز سیزدهم بازی‌های آسیایی/ شروع مقتدرانه زارع

نتایج ورزشکاران ایران در روز سیزدهم بازی‌های آسیایی/ شروع مقتدرانه زارع

ورزشکاران ایران در سیزدهمین روز از بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا، در ۸ رشته ورزشی به مصاف رقیبان خود رفته‌اند.

به گزارش ایسنا، در روز سیزدهم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا در جمعه، دهم مهر، نمایندگان ایران در ۸ رشته ورزشی جوجیتسو، تکواندو، کشتی آزاد، جودو، پدل، تیروکمان، واترپلو و والیبال به مصاف رقیبان خود می‌روند.

نتایج ورزشکاران ایران در روز سیزدهم بازی‌های آسیایی ناگویا به شرح زیر است: 

جوجیتسو

در آغاز رقابت‌های جوجیتسو پوریا طاهرخانی در وزن منهای ۹۴ کیلوگرم استایل نوازا به مصاف عبدالرحیمی از افغانستان رفت که این جدال در ۱۵ ثانیه ابتدایی، با امتیاز عالی به سود نماینده ایران به پایان رسید.

طاهرخانی در مرحله بعد به مصاف مکسات تولندی جوجیتسوکار ۲۱ ساله قزاقستانی رفت و به پیروزی رسید اما در نیمه نهایی مقابل حریف کره جنوبی شکست خورد تا به فنال نرسد و برای برنز مبارزه کند.

تکواندوی مجازی

برای نخستین بار مسابقه تکواندوی مجازی (Virtual Taekwondo) در بازیهای آسیایی اجرا شد و امیر سینا بختیاری مقابل جسوربیک از ازبکستان قرار گرفت و موفق شد وی را طی دو راند پی در پی شکست دهد.
در این روش مبارزه مجازی دو کارشناس با نصب تجهیزات الکترونیکی بر روی پا، سر و دست تکواندو کاران، هر تکواندو کار با عینک مخصوصی که بر صورت دارد مبارزه فضای مجازی بدون برخورد و ضربه زدن با یکدیگر را تجربه می کنند.

کشتی آزاد

مسابقات کشتی‌ آزاد در سه وزن ۶۵، ۸۶ و ۱۲۵ کیلوگرم آغاز شد که در وزن ۱۲۵ کیلوگرم که ۱۲ نفر حضور دارند، امیرحسین زارع قهرمان جهان در دور نخست به مصاف یاماموتو از ژاپن رفت که در کمتر از ۳ دقیقه با نتیجه ۱۰-صفر حریفش را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شود.

جودو

امیرعباس چوپان در وزن منفی 90کیلوگرم به مصاف ویتشیکا بایت از کامبوج رفت و با ایپون کردن او به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.
چوپان در مرحله بعد باید به مصاف نوربک مورتوزیف از ازبکستان برود.

این خبر بروز می‌شود.

آخرین اخبار ورزشی