شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۲
علیگو: جهاد دانشگاهی از اندیشه رهبری تبعیت می‌کند

علیگو: جهاد دانشگاهی از اندیشه رهبری تبعیت می‌کند

خراسان رضوی (ایسنا) - معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: ما حمایت از دولت‌ها را تا مرز تبعیت آن‌ها از رهبری انجام می‌دهیم؛ هرجا دولت در مسیر رهبری بوده، ما از آن حمایت کرده‌ایم.

محمود علیگو در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شعار جهاد دانشگاهی «تبعیت از رهبر و حمایت از دولت» اظهار کرد: ما تبعیت از رهبری را به عنوان الگوی اول و آخر جهاد دانشگاهی، بعد از تغییر اساسنامه آن از سال ۱۳۷۰ به طور قطعی داریم و پیش از آن نیز اصلا نهاد انقلاب اسلامی هستیم و در دامن ستاد و شورای عالی انقلاب فرهنگی این سازمان رشد کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سازمان جهاد دانشگاهی ذاتا تبعیت‌کننده از اندیشه رهبری است، گفت: ما حمایت از دولت‌ها را تا مرز تبعیت آن‌ها از رهبری انجام می‌دهیم؛ هرجا دولت در مسیر رهبری بوده، ما از آن حمایت کرده‌ایم که این حمایت‌ها رسانه‌ای و بعضا تولید محصولات مورد نیاز دولت و کشور بوده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در راستای کمک به دولت و کشور، ادامه داد: آنجا که کشور و دولت نیازهایی داشته که تامین آن از خارج کشور سخت بوده، مانند ایجاد رام‌های لوکوموتیو و یا تولید قطعات خودرو، ما وارد شده‌ایم.

علیگو با اشاره به خدمات فرهنگی و اجتماعی جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: ایسپا کمک به دولت کمک می‌کند به صورت محرمانه و مستمر از وضعیت اجتماعی کشور مطلع شود. همچنین در بعد رسانه نیز ایسنا به عنوان یک رسانه مستقل، در عموم دوره‌ها یک هویت مشخص با عنوان ایسنایی‌ها داشته است و خبرنگاران این رسانه شخصیت‌های مستقل و بدون وابستگی سیاسی هستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها