یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۵
خطری که از بیخ گوش استقلال گذشت

خطری که از بیخ گوش استقلال گذشت

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در رابطه با نحوه میزبانی باشگاه استقلال در آسیا گفت: AFC به استقلال نامه زد که هر دو بازی رفت و برگشت را در خانه حریف بازی کند. من هم در این موضوع ورود کردم تا مشکل آن‌ها بر طرف شود.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص شرایط میزبانی تیم‌های باشگاهی و ملی گفت: در این مدت تیم‌های باشگاهی و ملی ما از شرایط میزبانی محروم بوده‌اند، در هر دیداری تیم‌های رقیب میزبان ما هستند و این مورد شرایط فرپلی را تغییر می‌دهد.

او درباره میزبانی استقلال در لیگ نخبگان افزود: AFC  به استقلال نامه زد که هر دو بازی رفت و برگشت را در خانه حریف بازی کند. من هم در این موضوع ورود کردم تا مشکل آن‌ها بر طرف شود. از زحمات آقای منصوریان هم تشکر می‌کنم که باعث شد استقلال در بصره عراق میزبانی کند.

رئیس فدراسیون فوتبال در رابطه با بازی سوم دوستانه تیم ملی پاسخ داد: قطر برای بازی تیم ملی هم مجوز صادر کرد اما به علت اینکه ونزوئلا و گینه با تیم ملی انصراف دادند، به اردو نرفتیم. کشورهای آفریقایی برای حضور در ترکیه نیاز به ویزا دارند و به علت نداشتن مجوز دیدار با گینه لغو شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی