دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۵
۵ مرکز سیار کانون پرورش فکری کودکان خراسان شمالی تعطیل شده‌اند

۵ مرکز سیار کانون پرورش فکری کودکان خراسان شمالی تعطیل شده‌اند

خراسان شمالی (ایسنا) - مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی گفت: پنج مرکز سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان تعطیل شده اند.

مسلم ربانیان در نشستی خبری که ۱۳ مهر برگزار شد، با اشاره به اینکه کمبود نیرو از مهمترین علل تعطیلی این مراکز سیار هستند، اظهار کرد: یک مرکز شهری در بجنورد و یک مرکز در شیروان و مراکز روستایی بام و صفی آباد، غلامان و فاروج تعطیل شده اند. البته مرکز سیار در شهر گرمه هم نیرو ندارد که برای جلوگیری از تعطیلی آن از ظرفیت شهر گرمه استفاده کرده ایم.

وی ادامه داد: در حال حاضر پنج مرکز سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان فعال است که به دورترین مناطق خدمات دهی می کنند.

وی با بیان اینکه پروژه های نیمه تمام این اداره کل نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، بیان کرد: هفت پروژه نیمه تمام وجود دارد که ساخت آن ها از سال ها باقی مانده و نیازمند توجه ویژه و اعتبارات است.

این مقام مسئول تاکید کرد: توجه خیران بیشتر به سوی مدرسه سازی، ساخت بیمارستان و ... است و کانون پرورش فکری و کودکان با توجه به کمبود شدید منابع اعتباری نیازمند توجه ویژه خیران است.

وی تصریح کرد: به دنبال آن هستیم که تریلی سیار برای برگزاری تئاتر سیار داشته باشیم اما خرید کشنده آن نیازمند اعتبار زیادی است که در توان این اداره کل نیست بنابراین نیازمند خرید کمک خیران برای خرید یک خودروی کوچک تر هستیم.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی به نیروی انسانی موجود نیز اشاره کرد و گفت: این اداره کل از این لحاظ در رتبه آخر کشوری قرار دارد. ماندگاری در کانون بیشتر به سمت آموزش و پروش است.

وی تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی سال هاست که آزمون استخدامی نداشته و اگر نیرویی جذب شده به صورت شرکتی بوده است و در حال حاضر این اداره کل با حدود پنج پست اداره می شود.

ربانیان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۵۸۳ نفر عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هستند و طی امسال ۷۱ هزار و ۴۴ جلد کتاب امانت داده شده است.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها