سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۳
منبع: نمایندگی فارس
بازداشت قاتل جوان ۲۸ ساله در شیراز/  محموله‌های ۳۸ میلیارد ریالی فاقد مجوز به مقصد نرسید

/اخبار کوتاه پلیس فارس/

بازداشت قاتل جوان ۲۸ ساله در شیراز/ محموله‌های ۳۸ میلیارد ریالی فاقد مجوز به مقصد نرسید

فارس (ایسنا) - در اخبار کوتاهی که سه‌شنبه ۱۴ مهر از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است، اخباری نظیر دستگیری قاتل جوان ۲۸ ساله در شیراز، محموله‌های ۳۸ میلیارد ریالی فاقد مجوز به مقصد نرسید، دستگیری سارق و توقیف ۱۸ موتورسیکلت متخلف مشاهده می‌شود.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری قاتلی خبر داد که جوانی ۲۸ ساله را با چاقو به قتل رسانده بود.

 محمود حافظی بیان کرد: در پی وقوع یک فقره قتل با سلاح سرد در اولین روز از مهرماه سال جاری در یکی از محله‌های شیراز، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند قاتل را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس با اشاره به اینکه قاتل ۳۷ ساله در بازجویی اولیه علت و انگیزه قتل را اختلافات خانوادگی عنوان کرد، گفت: متهم پس از سیر مراحل قانونی روانه زندان شد.

محموله‌های ۳۸ میلیارد ریالی فاقد مجوز به مقصد نرسید

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف کالای فاقد مجوز به ارزش ۳۸ میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد.

محمدرضا رضایی بیان کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا در سطح حوزه استحفاظی، مأمورین پلیس امنیت اقتصادی استان در پی اقدامات اطلاعاتی و انجام تحقیقات میدانی از نگهداری و حمل کالاهای فاقد مجوز در سه محدوده در شهرستان شیراز مطلع و موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادادمه داد: با هماهنگی قضایی در بازرسی از این مکان‌ها و همچنین ۳ دستگاه خودروی باری سبک توقیفی در ورودی شهرستان شیراز اقلامی شامل  ۶ دستگاه ماینر، ۱۳۸ کیسه آرد، ۱۲حلقه لاستیک و ۳۰ رأس گوسفند فاقد مجوز کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با بیان اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه ۳۸ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: رانندگان و مرتبطین برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

دستگیری سارق و کشف ۱۰ فقره سرقت در اقلید

فرمانده انتظامی اقلید از دستگیری سارق و کشف ۱۰ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

آرش بخشایی‌مطلق بیان کرد: در پی وقوع انواع سرقت‌های خرد در سطح شهرستان، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام تحقیقات گسترده پلیسی و بررسی اطلاعات جمع‌آوری شده از صحنه‌های سرقت، یک سارق را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، وی را دستگیر و برای بررسی بیشتر به یگان انتظامی منتقل کردند.

فرمانده انتظامی اقلید با اشاره به اعتراف متهم به ۱۰ فقره سرقت، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

توقیف ۱۸ دستگاه موتورسیکلت و خودرو متخلف در کازرون

فرمانده انتظامی کازرون از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و توقیف ۱۸ دستگاه موتورسیکلت و خودرو متخلف در این شهرستان خبر داد.

حمیدرضا مصطفایی بیان کرد: پلیس به منظور پاسخگویی به مطالبات مردمی و جلوگیری از تردد رانندگانی که با حرکات نمایشی و پرخطر، ضمن ایجاد خطرات جانی و مالی برای خود، موجب وحشت و مزاحمت برای دانش‌آموزان می‌شوند، طرح برخورد با موتورسیکلت‌سواران متخلف را به اجرا گذاشت.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان در اجرای این طرح، ۱۸ دستگاه موتورسیکلت متخلف، پلاک مخدوش و فاقد پلاک را توقیف و برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کازرون از معرفی راکبان متخلف به مرجع قضایی خبر داد و بیان کرد: اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی در اولویت مأموریت‌های پلیس قرار دارد و به صورت مستمر اجرا می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها