چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۰
افزایش ۹ برابری حجم آب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته

افزایش ۹ برابری حجم آب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به افزایش ۹ برابری حجم آب دریاچه ارومیه و افزایش بیش از یک متری تراز آب آن نسبت به سال گذاشته تاکید کرد: هنوز در آغاز روند احیای این پهنه آبی هستیم.

به گزارش ایسنا رضا رحمانی در دیدار با شخصیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای که امروز در استانداری ارومیه انجام شد، افزود: حجم آب دریاچه ارومیه به بیش از ۹ برابر افزایش پیدا حجم ۲ میلیارد و ۲۲۰ میلیون مترمکعب بیشتر از سال قبل است. طراز آب دریاچه ارومیه نیز یک متر و ۹ سانتیمتر افزایش یافته است. علیرغم این شرایط دریاچه ارومیه در آغاز روند احیا قرار دارد.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با اشاره به برخی رودخانه‌های حوضه این دریاچه گفت: حجم آب رودخانه باراندوزچای به ۱۱ متر مکعب یعنی ۱۱ هزار لیتر رسیده است و این مقدار ۱۲ برابر نسبت به سال گذشته بیشتر شده همچنین حجم آب رودخانه شهرچای از نیم به ۱.۸۷ متر مکعب بر ثانیه افزایش یافته است و در مجموع شاهد افزایش ورودی آب به حوضه آبریز دریاچه ارومیه از ۱۸.۴ به ۲۹.۸ برمتر مکعب بر ثانیه هستیم.

انتهای پیام
 

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی