شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ | ۲۲:۱۹
معاون سپاه قدس گیلان: حضور مردم در میدان عامل تقویت قدرت دیپلماسی است

معاون سپاه قدس گیلان: حضور مردم در میدان عامل تقویت قدرت دیپلماسی است

گیلان (ایسنا) - معاون سیاسی سپاه قدس گیلان، با تأکید بر نقش حضور مردم در میدان، این حضور را دارای کارکردهای سیاسی و اجتماعی دانست و گفت: خیابان در قاموس سیاسی جمهوری اسلامی ایران صرفا محل تردد نیست، بلکه به‌عنوان قرارگاه راهبردی، نقش مهمی در دیپلماسی میدان، تقابل گفتمان‌ها و جلوگیری از شکل‌گیری آشوب دارد.

سرهنگ پاسدار مهدی عزیزی شامگاه شنبه ۱۸ مهر در دویست‌ و بیست‌ و چهارمین شب ایستادگی در میدان امام خمینی (ره) بندرانزلی، در جمع میدان‌داران این شهر ساحلی با بیان اینکه حضور مستمر مردم در میدان، سه کارکرد بنیادین دارد، اظهار کرد: نخستین کارکرد، دیپلماسی میدان است. رسانه‌های غربی در پی القای این موضوع بودند که جمهوری اسلامی ایران فاقد پشتوانه مردمی است، رو به زوال می‌رود و منزوی شده اما حضور مردم، نوعی رفراندوم علنی بود که پیام آن به جهان مخابره شد.

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان با اشاره به دومین کارکرد حضور مردم در میدان گفت: این حضور، عرصه تقابل گفتمان‌هاست؛ گفتمان جهاد و ایستادگی در برابر گفتمانی که پایان تنش به هر قیمتی، حتی با کرنش در برابر آمریکا را دنبال می‌کند. پیام مردم در این میدان، مقاومت، ایستادگی و جهاد است.

حضور مردم در میدان، عامل تقویت قدرت دیپلماسی است

عزیزی، سومین کارکرد حضور مردم را جلوگیری از شکل‌گیری آشوب عنوان کرد و افزود: با ماندن مردم در میدان، زمینه برای فعالیت عناصر مزدور و سلطنت‌طلب محدود شده است. امروز دشمن تلاش می‌کند به‌صورت هدفمند خیابان را خلوت کند، اما ما به دنبال خلوت شدن میدان نیستیم.

وی افزود: به فرموده رهبر شهید انقلاب، هرجا قدرت نشان دادیم، دشمن عقب‌نشینی کرد. امروز قدرت جمهوری اسلامی ایران در سه عرصه قابل مشاهده است؛ حضور مردم در خیابان، فرزندان ملت در نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی که باید در میدان مذاکره نیز منفعل نباشد.

حضور مردم در میدان، عامل تقویت قدرت دیپلماسی است

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان در بخش دیگری از سخنان خود این پرسش را مطرح کرد که چرا آمریکا پس از اقدامات نظامی، بار دیگر پیشنهاد مذاکره می‌دهد و گفت: این مسئله را باید در ابزارهای سیاست خارجی آمریکا بررسی کرد.

وی با اشاره به چهار ابزار اصلی سیاست خارجی آمریکا، نخستین ابزار را اقتصاد و تحریم دانست و افزود: آمریکا از ابزار اقتصادی برای اعمال فشار بر کشورهای دیگر استفاده می‌کند، ابزار دوم ترور، ابزار سوم‌ نظامی و چهارمین ابزار سیاست خارجی آمریکا دیپلماسی است.

حضور مردم در میدان، عامل تقویت قدرت دیپلماسی است

وی افزود: به اعتقاد من، زمانی که آمریکا از ابزارهای اقتصادی، عملیاتی و نظامی به نتیجه موردنظر خود نرسد، ناچار به استفاده از ابزار دیپلماسی می‌شود. در این شرایط، اقتدار نیروهای مسلح، پشتیبانی مردم و عملکرد فعال دستگاه دیپلماسی اهمیت پیدا می‌کند.

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به موضوع انتقام، آن را حقی ملی توصیف کرد و گفت: انتقام، حقی شخصی نیست که بتوان به‌سادگی از آن چشم‌پوشی کرد. در این زمینه، وظیفه مردم مطالبه‌گری است؛ مطالبه‌گری برای اینکه موضوع انتقام به فراموشی سپرده نشود.

عزیزی با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری و طراحی اقدامات مربوط به انتقام بر عهده مسئولان و تصمیم‌گیران نظام است، افزود: مردم باید مطالبه‌گر باشند و مسئولان و بزرگان نظام، ابتکار عمل را در دست بگیرند.

حضور مردم در میدان، عامل تقویت قدرت دیپلماسی است

وی با اشاره به شعار «هیهات من‌الذله» امام حسین (ع)، تأکید کرد: تفکر حاکم بر ملت ایران، تفکر ذلت‌ناپذیری است؛ تفکری که از فریاد «هیهات من‌الذله» سید و سالار شهیدان در صحرای کربلا به یادگار مانده است.

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان در پایان با تأکید بر استمرار حضور مردم در میدان، این حضور را نشانه ایستادگی و پشتیبانی از نظام دانست.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها