یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۰
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
دعوت استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان برای حضور حماسی در رزمایش جانفدا

دعوت استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان برای حضور حماسی در رزمایش جانفدا

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با تأکید بر آمادگی ملت ایران در برابر تهدیدات دشمنان، از برگزاری رزمایش حماسی «جانفدا» در استان خبرداد و از تمامی مردم استان خواست تا با حضور گسترده در این مراسم، پیوند خود را با ارزش‌های انقلاب و دفاع از عزت ملی به نمایش بگذارند.

یدالله رحمانی یکشنبه ۱۹ مهر با اشاره به اینکه دشمن آمریکایی صهیونیستی جنگ ۱۲ روزه، اغتشاشات دی ماه و جنگ رمضان را با هدف ضربه به انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی کرد، گفت: ملت ایران در همه این حوادث و توطئه‌ها حماسه بی‌بدیلی خلق کردند.

وی افزود: یکی از ابعاد این حماسه این بود که بیش از ۳۳ میلیون نفر در پویش جانفدا ثبت‌نام و اعلام کردند که حاضر هستند از جان خود برای عزت،سربلندی، دفاع از ارزش‌های انقلاب و رهبری بگذرند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه مردم این استان در ثبت‌نام پویش جانفدا پیش‌گام بودند، تصریح کرد: به همین مناسبت قرار است رزمایش استانی جانفدا روز دوشنبه ۲۰مهر ماه ساعت ۹ تا ۱۲ برگزار شود. این رزمایش فرصتی است تا همبستگی مردمی و آمادگی نیروهای مختلف را در دفاع از خاک ایران اسلامی به نمایش بگذاریم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، رحمانی از تمامی مردم استان دعوت کرد تا با حضور حماسی و گسترده خود در این رزمایش، بار دیگر پایبندی و وفاداری خود را به ارزش‌های انقلاب و رهبری معظم انقلاب به نمایش بگذارند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها