سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۸
توسعه کشت گلخانه‌ای در دشت ورامین؛ فرصت اشتغال مهندسان کشاورزی

یک مسئول در منابع طبیعی جنوب‌شرق تهران تاکید کرد

توسعه کشت گلخانه‌ای در دشت ورامین؛ فرصت اشتغال مهندسان کشاورزی

تهران (ایسنا) - مدیر نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جنوب‌شرق استان تهران، توسعه کشت گلخانه‌ای و به‌کارگیری مهندسان متخصص را راهکاری برای ایجاد اشتغال پایدار، ارتقای کیفیت محصولات و تقویت صادرات کشاورزی دانست.

 سیدحامدرضا پرتوی‌امین، سه شنبه ۲۱ مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توسعه کشاورزی صنعتی به‌ویژه در حوزه کشت گلخانه‌ای و دامپروری از اهداف اصلی این مجموعه است و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران دنبال می‌شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته اقداماتی برای تخصصی‌سازی فرآیندهای تولید کشاورزی انجام شده و زمینه توسعه کشت گلخانه‌ای در دشت ورامین، به‌ویژه شهرستان‌های ورامین، پاکدشت و پیشوا، فراهم شده است.

پرتوی‌امین با اشاره به بازدید از گلخانه سبزی و صیفی برادران اردستانی گفت: این مجموعه از گلخانه‌های بزرگ استان تهران به شمار می‌رود و نمونه‌ای از ظرفیت منطقه برای توسعه تولیدات گلخانه‌ای است.

مدیر نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جنوب‌شرق استان تهران ایجاد اشتغال پایدار برای دانش‌آموختگان کشاورزی را از دیگر اهداف این مجموعه برشمرد و افزود: مهندسان کشاورزی باید علاوه بر دانش دانشگاهی، مهارت‌های عملی لازم را در محیط‌های تولیدی مانند گلخانه‌ها و واحدهای دامپروری کسب کنند تا امکان فعالیت حرفه‌ای آنان در این بخش‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: گلخانه‌های دارای مجوز و فعال در چارچوب ضوابط فنی می‌توانند کارشناسان کشاورزی را به‌عنوان مسئول فنی به کار گیرند. حضور نیروهای متخصص علاوه بر ایجاد فرصت شغلی، به رعایت اصول فنی تولید و ارتقای کیفیت محصولات کمک می‌کند.

پرتوی‌امین همچنین شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی با استفاده از کد QR را از اقدامات این مجموعه در منطقه دانست و گفت: این فناوری امکان دسترسی به اطلاعات محصول از مراحل کاشت و تولید تا برداشت و عرضه به بازار را فراهم می‌کند و می‌تواند در افزایش قابلیت ردیابی محصولات و تقویت ظرفیت صادرات نیز مؤثر باشد.

وی تأکید کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای، استفاده از ظرفیت دانش‌آموختگان دانشگاهی، تقویت نظارت‌های فنی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، می‌تواند به افزایش بهره‌وری و ارتقای جایگاه محصولات کشاورزی دشت ورامین در بازارهای داخلی و خارجی کمک کند.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها