سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۹:۵۵
منبع: نمایندگی فارس
پیروزی فجر سپاسی با یک تعویض طلایی

پیروزی فجر سپاسی با یک تعویض طلایی

فارس (ایسنا) - تیم فوتبال فجر سپاسی شیراز پس از تغییر کادر فنی در یک بازی خانگی و با یک تعویض طلایی موفق به پیروزی و پایان ناکامی‌ها شد.

تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز در شرایطی کاملا متفاوت و پس از تغییر و تحول در راس کادر فنی، از ساعت ۱۷ امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر در یک بازی معوقه از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور در ورزشگاه پارس شیراز به مصاف آلومینیوم اراک رفت و در پایان با درخشش بازیکن جوان و تعویضی خود موفق شد مهمان مدعی خود را با نتیجه ۲ بر ۱ از پیش‌رو بردارد تا ناکامی‌های زردپوشان به پایان برسد.

فجری‌ها که پس از شکست سنگین مقابل سپاهان و برکناری رسول خطیبی از سرمربی‌گری این تیم با هدایت مهدی رجب‌زاده، سرمربی جدید و بومی خود به میدان رفتن ، توسط فرنام عرب بازیکنی که در نیمه دوم به میدان رفت، در دقایق ۴۷ و ۷۷  به گل رسیدند تا رجب‌زاده با یک تعویض طلایی نتیجه را از آن خود کند.

در آن طرف میدان آلومینیوم اراک با هدایت پیروز قربانی سرمربی فصل گذشته فجر سپاسی، توسط رضا زلفی‌پور در دقیقه ۹۴ به گل رسید اما در نهایت هر سه امتیاز بازی در شیراز باقی ماند.

با این برد نتیجه، فجر شهید سپاسی ۱۰ امتیازی شد و با چند پله صعود در مکان هشتم جدول جای گرفت و نماینده اراک با ۱۳ امتیاز در جایگاه ششم باقی ماند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها