چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۴
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
انسداد ۳ چاه غیرمجاز در میانه برای جلوگیری از برداشت ۱۵۰ هزار مترمکعب آب زیرزمینی

انسداد ۳ چاه غیرمجاز در میانه برای جلوگیری از برداشت ۱۵۰ هزار مترمکعب آب زیرزمینی

آذربایجان شرقی (ایسنا) - رئیس اداره امور منابع آب شهرستان میانه از انسداد سه حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: با مسدودسازی این چاه‌ها، از برداشت غیرقانونی حدود ۱۵۰ هزار مترمکعب آب زیرزمینی جلوگیری می‌شود.

توکل مهدی‌خانی در تشریح این خبر اظهار کرد: سه حلقه چاه غیرمجاز در روستای کفشن پایین و منطقه قیزیل‌تیره شناسایی و با دستور قضایی، همکاری عوامل انتظامی و تلاش اکیپ گشت و کنترل اداره امور منابع آب میانه مسدود شدند.

وی افزود: برای جلوگیری از بازگشایی مجدد یکی از چاه‌ها که در محدوده‌ای محصور قرار داشت، عملیات پرکردن آن با استفاده از مصالح بتنی انجام شد.

وی با اشاره به چارچوب قانونی این اقدامات، گفت: انسداد چاه‌های غیرمجاز در چارچوب ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب و در راستای اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی انجام می‌شود.

رئیس اداره امور منابع آب شهرستان میانه ادامه داد: جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز، کنترل فشار بر سفره‌های آب زیرزمینی و صیانت از منابع محدود آب، از اهداف اصلی این اقدامات است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه ۲۲ مهر، وی خاطرنشان کرد: پیگیری برای شناسایی چاه‌های غیرمجاز و برخورد قانونی با متخلفان در شهرستان میانه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها