شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۵
منبع: نمایندگی همدان
فرماندار بهار: آبرسانی به ۱۷ روستا نیازمند تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است

فرماندار بهار: آبرسانی به ۱۷ روستا نیازمند تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است

همدان (ایسنا) - فرماندار شهرستان بهار با اشاره به ظرفیت‌های اشتغال‌زایی و صنعتی این شهرستان، تأمین آب شرب روستاها، تکمیل طرح‌های آبرسانی و توسعه زیرساخت‌های فاضلاب را از مهم‌ترین مطالبات منطقه برشمرد و گفت: آبرسانی به ۱۷ روستا نیازمند تکمیل پروژه‌های در دست اجراست.

ابراهیم لشگری آزاد شنبه ۲۵ مهر در نشست بررسی مشکلات حوزه آب و برق شهرستان بهار که با حضور معاون وزیر نیرو در بخشداری صالح‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بهار از ظرفیت‌های متنوعی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، تولیدی و خدماتی برخوردار است و مردم تلاشگر این منطقه با فعالیت در بخش‌های مختلف اقتصادی، نقش مهمی در اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی استان دارند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان افزود: از شهر جهانی سفال لالجین تا صنایع تولیدی مهاجران، کشاورزی، تولید سیب‌زمینی و انبارداری در شهر بهار، مجموعه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی در این شهرستان شکل گرفته که زمینه اشتغال جوانان منطقه را فراهم کرده است.

لشگری آزاد ادامه داد: شهرستان بهار علاوه بر تأمین اشتغال برای بخش قابل توجهی از جوانان منطقه، روزانه پذیرای حدود ۶۰۰۰ کارگر از مرکز استان نیز هست که این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای اشتغال‌زایی شهرستان است.

وی با قدردانی از همکاری نماینده مردم شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، استاندار همدان و مدیران دستگاه‌های اجرایی خاطرنشان کرد: هماهنگی و همکاری میان مسئولان، زمینه پیگیری مطالبات مردم و پیشبرد طرح‌های عمرانی و زیرساختی را فراهم کرده است.

تکمیل طرح‌های آبرسانی به ۱۷ روستا و مجتمع آقبلاق ـ مهاجران

فرماندار شهرستان بهار با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات تأمین آب شرب روستاها بیان کرد: با وجود اقدامات انجام‌شده در زمینه اجرای مجتمع‌های آبرسانی، برای تأمین آب ۱۷ روستا همچنان به تکمیل پروژه‌های در دست اجرا نیاز داریم.

وی افزود: تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع آبرسانی روستایی آقبلاق ـ مهاجران نیز از دیگر مطالبات شهرستان است که انتظار می‌رود با پیگیری مسئولان وزارت نیرو، روند اجرای آن تسریع شود.

لشگری آزاد با اشاره به قرار گرفتن شهرستان بهار در دامنه کوه الوند و برخی محدودیت‌های جغرافیایی منطقه گفت: شرایط طبیعی شهرستان، اجرای برخی طرح‌های زیرساختی را با دشواری‌هایی مواجه کرده و لازم است متناسب با نیازهای منطقه، امکانات و تجهیزات مورد نیاز دستگاه‌های خدمات‌رسان تأمین شود.

نیاز اداره‌های آب و برق به تجهیزات و خودروهای عملیاتی

وی در ادامه با اشاره به نیازهای اداره منابع آب شهرستان اظهار کرد: تأمین یک دستگاه خودروی بیل مکانیکی برای انجام مأموریت‌ها و رسیدگی به مسائل حوزه منابع آب، از جمله درخواست‌های مطرح‌شده در این نشست است.

فرماندار شهرستان بهار همچنین تأمین تجهیزات مورد نیاز اداره برق را ضروری دانست و گفت: با توجه به گستردگی شهرستان و ضرورت رسیدگی به خاموشی‌ها، تعمیرات شبکه و تأمین روشنایی معابر، تأمین حدود ۴۰ کیلومتر سیم و کابل مورد نیاز و یک دستگاه خودروی بالابر برای اداره برق باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: تأمین خودروهای مورد نیاز برای اداره‌های مرتبط نیز از دیگر مطالبات شهرستان است تا دستگاه‌های خدمات‌رسان بتوانند مأموریت‌های خود را با سرعت و کیفیت بیشتری انجام دهند و رضایتمندی عمومی افزایش یابد.

ضرورت توسعه شبکه فاضلاب در روستاهای شهرستان بهار

لشگری آزاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات دفع غیراصولی فاضلاب در برخی روستاها گفت: به دلیل شرایط جغرافیایی و قرار گرفتن شهرستان در دامنه کوه الوند، حفر چاه‌های جذبی در برخی مناطق امکان‌پذیر نیست و همین مسئله موجب شده فاضلاب در بعضی روستاها به شکل غیراستاندارد دفع شود.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های فاضلاب افزود: در کنار تکمیل طرح تصفیه‌خانه فاضلاب روستای آبرومند، لازم است اعتبارات مورد نیاز برای مطالعات و اجرای طرح‌های فاضلاب در سایر روستاهای واجد شرایط نیز تأمین شود تا مشکلات زیست‌محیطی ناشی از دفع غیراصولی فاضلاب کاهش یابد.

فرماندار شهرستان بهار خواستار توجه ویژه وزارت نیرو به تأمین اعتبارات، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام آبرسانی و توسعه زیرساخت‌های آب، برق و فاضلاب شهرستان شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها