یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۱
کشف ۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک واحد دامداری ورامین

کشف ۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک واحد دامداری ورامین

تهران (ایسنا) - مدیر منطقه برق ورامین از کشف هفت دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز با استفاده از برق سه‌فاز در یک واحد دامداری در محدوده باغخواص خبر داد و گفت: ارزش تجهیزات کشف‌شده ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

محمدرضا علمای در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جریان اجرای طرح‌های مقابله با استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال و صیانت از شبکه برق، هفت دستگاه ماینر غیرمجاز در یک واحد دامداری در محدوده باغخواص شهرستان ورامین کشف شد.

وی افزود: این دستگاه‌ها با استفاده از انشعاب غیرمجاز برق سه‌فاز فعالیت می‌کردند که پس از شناسایی محل نگهداری و استفاده از آن‌ها با هماهنگی مقام قضایی و همکاری مأموران انتظامی، بازرسی از محل انجام شد.

بر اساس اطلاعات اعلام‌شده، در این عملیات که با مشارکت مأموران کلانتری ۲۳ شهید کریمی باغخواص و کارشناسان اداره برق انجام شد، هفت دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق و آماده به کار کشف و یک نفر در ارتباط با این پرونده دستگیر شد.

ارزش ریالی تجهیزات کشف‌شده بنا بر اعلام کارشناسان بیش از ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است و متهم پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها