یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۴۴
منبع: نمایندگی اصفهان
چادرملو در فولادشهر ذوب‌آهن را غافلگیر کرد

چادرملو در فولادشهر ذوب‌آهن را غافلگیر کرد

اصفهان (ایسنا) - تیم فوتبال ذوب‌آهن در هفته نهم لیگ برتر به‌مصاف چادرملو رفت و با نتیجه دو بر یک متحمل شکست خانگی شد.

تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و چادرملو اردکان، عصر یکشنبه ۲۶ مهر در چارچوب هفته نهم از فصل بیست‌وششم لیگ برتر مردان باشگاه‌های ایران از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه فولادشهر مقابل یکدیگر رفتند که این دیدار با پیروزی دو بر یک چادرملو مقابل گاندوهای میزبان به پایان رسید. 

این نتیجه در شرایطی رقم خورد که پس از نیمه نخست بدون گل، در نیمه دوم به مسابقه‌ای پراتفاق تبدیل شد و سه گل در فاصله‌ای کوتاه به ثمر رسید و در نهایت نماینده اردکان توانست برتری خود را دوباره به دست آورد.

مسابقه امروز در شرایطی آغاز شد که هر دو تیم برای بهبود جایگاه خود در جدول به سه‌امتیاز نیاز داشتند. ذوب‌آهن با هدایت محمد ربیعی در پی ثبت نتیجه‌ای مطلوب در نخستین بازی این سرمربی پس از بازگشت به نیمکت سبزپوشان بود و چادرملو نیز به‌دنبال جبران توقف هفته گذشته مقابل خیبر خرم‌آباد به اصفهان آمده بود.

نیمه نخست؛ پنالتی از دست رفت و دروازه‌ها بسته ماند

ذوب‌آهن در نیمه نخست فرصت مناسبی برای بازکردن دروازه چادرملو به دست آورد، اما ضربه پنالتی محمدجواد محمدی به تیرک عمودی برخورد کرد و به گل تبدیل نشد. این صحنه در دقیقه ۲۷ رخ داد؛ پنج دقیقه پس از آنکه محمدحسین خسروی، بازیکن چادرملو، با ضربه سر تیر دروازه ذوب‌آهن را به لرزه درآورده بود. در ادامه، دروازه‌بان برزیلی چادرملو نیز با واکنشی تماشایی مانع گلزنی امید لطیفی شد تا نیمه نخست با تساوی بدون گل به پایان برسد.

عنافچه قفل بازی را شکست

با آغاز نیمه دوم، چادرملو توانست از یکی از موقعیت‌های خود استفاده کند و در دقیقه ۵۹ به گل نخست برسد. سعید محمدی‌فرد از سمت راست توپ را به محوطه جریمه فرستاد و عقیل عنافچه، بازیکن تعویضی چادرملو، با ضربه سر دروازه داود نوشی‌صوفیانی را باز کرد تا تیم میهمان از میزبان پیش بیفتد. گل عنافچه روند مسابقه را تغییر داد و ذوب‌آهن را وادار کرد برای جبران نتیجه، فشار بیشتری روی دروازه حریف وارد کند.

پاسخ سریع ذوب‌آهن با ضربه قائدرحمتی

برتری چادرملو دوام چندانی نداشت و ذوب‌آهن در دقیقه ۶۷ به گل تساوی رسید. پس از ارسال توپ به محوطه جریمه، آرش قادری با ضربه سر توپ را برای محمود قائد رحمتی مهیا کرد و این بازیکن با شوتی محکم و تماشایی، توپ را به زیر طاق دروازه ادسون ماردن فرستاد تا نتیجه یک بر یک شود.

این گل امید میزبان برای تغییر نتیجه را افزایش داد، اما چادرملو خیلی زود واکنش نشان داد و اجازه نداد تساوی برای مدت زیادی پابرجا بماند.

طباطبایی دوباره چادرملو را پیش انداخت

تنها سه دقیقه پس از گل تساوی ذوب‌آهن، چادرملو بار دیگر به گل رسید. رضا محمودآبادی با پاس عمقی خود سیدمحمدطاها طباطبایی را در سمت چپ صاحب توپ کرد و این بازیکن پس از ورود به محوطه جریمه و حرکت به سمت مرکز، با ضربه‌ای دقیق توپ را به گوشه دروازه ذوب‌آهن فرستاد.

طباطبایی نیز مانند عنافچه به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده بود و گل وی بار دیگر برتری را به نماینده اردکان بازگرداند. به این ترتیب، هر دو گل چادرملو با تأثیر مستقیم بازیکنان تعویضی این تیم به ثمر رسید؛ نکته‌ای که نقش تصمیم‌های فنی سعید اخباری را در روند مسابقه برجسته کرد.

پنج دقیقه وقت اضافه؛ ذوب‌آهن در جست‌وجوی گل تساوی

با رسیدن مسابقه به دقیقه ۹۰، داور پنج دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم اعلام کرد. در این مقطع، چادرملو با نتیجه دو بر یک پیش بود و ذوب‌آهن برای فرار از شکست خانگی، فرصت محدودی برای رسیدن به گل تساوی در اختیار داشت. در آخرین فرصت داود نوشی‌صوفیانی روی کرنر ذوبی‌ها جلو کشید و حتی توپ برگشتی به وی رسید که شوت گلر گاندوها روی پایش ننشست و در اختیار ادسون ماردن قرار گرفت.

برای ذوب‌آهن، از دست رفتن پنالتی نیمه نخست و دریافت گل دوم تنها سه دقیقه پس از گل تساوی، از اتفاقات تعیین‌کننده مسابقه بود. در سوی مقابل، چادرملو با استفاده از فرصت‌های خود و بهره‌گیری از تعویض‌های مؤثر، توانست در فولادشهر از سد میزبان عبور کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها