به گزارش ایسنا، یوونتوس با شکست خانگی ۳ بر صفر مقابل لاتزیو در هفته هفتم لیگ ایتالیا حالا ۸ امتیاز از صدر جدول عقب افتاده است تا اوضاع برای لوچیانو اسپالتی در یووه سخت شود.
اسپالتی در گفتوگو با شبکه DAZN پس از شکست تلخ مقابل لاتزیو گفت: امشب یک یووه بدون ریتم، بدون ایده، بدون سرعت و بدون آمادگی را دیدیم. اصلا این نحوه بازی تیمم را دوست نداشتم. هیچ چیز برای ما خوب پیش نرفت و حالا باید به فکر تغییرات باشم. من از این عملکرد شوکه شدم. برای هوادارانمان خیلی ناراحتم. توضیح این باخت واقعا سخت است چون من بعد از بازی پنجشنبه در اروپا سعی کردم تغییراتی در تیمم ایجاد کنم و شش بازیکن جدید بودند اما هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی کند بودیم.
او در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان یووه هنوز از او حمایت میکنند یا خیر گفت: تا دیروز میگفتم بله، اما امروز نمیدانم. فکر میکنم بله اما باید دوباره به آنچه انجام دادهام فکر کنم.
ویکاریو: مسئولیت مشترک است
ویلیام ویکاریو دروازهبان یوونتوس نیز به طور غیرمستقیم به صحبتهای اسپالتی پاسخ داد و از همتیمیهایش خواست بعد از بازی سوتهای هواداران را تحمل کنند.
او با ناراحتی از نتیجه کسب شده گفت: امروز ما عملکردی کمتر از حد استاندارد ارائه دادیم. این بازی مطلقا در شان یوونتوس نبود. باید راهی برای عملکرد بهتر در هر بازی پیدا کنیم. این چیزی است که تاریخ این باشگاه و این پیراهن از ما میخواهد. در حال حاضر باید از فلسفه فوتبال و ذهنیت سرمربی پیروی کنیم.
انتهای پیام