دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۶
تقدیری از یک «دختر فوق‌العاده»

تقدیری از یک «دختر فوق‌العاده»

فیلم مستند «روباه و ماه صورتی» ساخته مشترک مهرداد اسکویی و ثریا اخلاقی، در دو جشنواره بین‌المللی در لهستان و فرانسه مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا،؛ فیلم مستند «روباه و ماه صورتی» ساخته مشترک مهرداد اسکویی و ثریا اخلاقی، در جشنواره بین‌المللی فیلم «همه‌چیز برای آزادی» در گدانسک لهستان دو جایزه دریافت کرد و جایزه بزرگ بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی «لو گراند بیووآک» فرانسه را نیز به دست آورد تا شمار جوایز جهانی این فیلم به ۴۳ برسد.

جشنواره بین‌المللی فیلم «همه‌چیز برای آزادی» در شهر گدانسک لهستان، جایزه ویژه هیات داوران خود را به همراه جایزه شهردار گدانسک به ثریا اخلاقی، شخصیت اصلی و یکی از کارگردانان فیلم مستند «روباه و ماه صورتی»، اهدا کرد.

در بیانیه هیات داوران این جشنواره درباره اعطای جایزه به اخلاقی آمده است: «ما، اعضای هیات داوران، می‌خواهیم با اهدای جایزه ویژه هیات داوران، از هنرمند و دختر فوق‌العاده‌ای تقدیر کنیم که شجاعت، استعداد، قدرت روحی و ایمان تزلزل‌ناپذیرش به بیان خود در شرایط دشوار، عمیقا ما را تحت تاثیر قرار داده است. خلاقیت او ما را شگفت‌زده کرد؛ خلاقیتی که از طریق استعاره‌های گویا، دلقک، روباه و ماه صورتی، به ما کمک کرد از وحشتناک‌ترین بازی‌ها، یعنی بازی با واقعیت، بگریزیم.»

همچنین در بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی «لو گراند بیووآک» (Le Grand Bivouac) در فرانسه، جایزه بزرگ جشنواره به فیلم «روباه و ماه صورتی» اهدا شد.

این جشنواره که از سال ۲۰۰۲ میلادی هر سال در شهر آلبرتویل فرانسه برگزار می‌شود، به سینمای مستند، کتاب، سفر و فرهنگ‌های جهان می‌پردازد.

با کسب این جوایز، شمار جوایز بین‌المللی فیلم مستند «روباه و ماه صورتی» به عدد ۴۳ رسید.

 

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری