دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۲۰:۰۵
منبع: نمایندگی سمنان
امام‌جمعه سمنان: اجتماعات مردمی شب‌های اقتدار زمینه جذب اقشار مختلف جامعه را فراهم کند

امام‌جمعه سمنان: اجتماعات مردمی شب‌های اقتدار زمینه جذب اقشار مختلف جامعه را فراهم کند

سمنان (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان با تأکید بر جایگاه اجتماعات مردمی در منویات رهبر معظم انقلاب گفت: این اجتماعات نباید به فعالیتی عادی و روزمره تبدیل شوند، بلکه مسئولان و مجموعه‌های مرتبط باید با درک اهمیت آنها، برای تقویت حضور اقشار مختلف مردم و ارتقای سطح کیفی برنامه‌ها تلاش کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در جلسه ستاد اجرایی رویداد دانش‌آموزی «نو میدان» شهرستان با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در اجتماعات مردمی «شب‌های اقتدار» گفت: بخشی از آثار تربیتی و فرهنگی این اجتماعات، به‌ویژه در حوزه تربیت سیاسی نوجوانان، به‌صورت تدریجی شکل می‌گیرد و امروز ممکن است به‌طور کامل متوجه ابعاد آن نباشیم.

وی با تاکید بر ضرورت انسجام میان مجموعه‌های برگزارکننده این اجتماعات اظهار کرد: همکاری مجموعه‌های آموزش و پرورش، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بسیج و سایر مجموعه‌های مرتبط، به بهبود برنامه‌ها و کاهش نواقص کمک می‌کند. هرچه این فعالیت‌ها با هماهنگی و برنامه‌ریزی بیشتری دنبال شود، امکان بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نیز افزایش خواهد یافت.

امام جمعه سمنان با تأکید بر لزوم شناسایی استعدادهای دانش‌آموزی افزود: در جریان برنامه شب‌های اقتدار، دانش‌آموزان بسیاری به اجرای برنامه پرداخته و توانایی‌های خود را به‌خوبی نشان داده‌اند که باید با شناسایی و پرورش این استعدادها، زمینه شکوفایی بیشتر آنها را فراهم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با پیشنهاد شناسایی دانش‌آموزان توانمند در مدارس گفت: باید با ارزیابی توانایی دانش‌آموزان، استعدادهای برتر در زمینه‌های مختلف فرهنگی و هنری را شناسایی کرد و در کنار آن، به مدارسی که در این عرصه ظرفیت کمتری دارند توجه ویژه داشت تا ظرفیت‌های ناشناخته در مدارس مختلف، فرصت رشد و شکوفایی پیدا کنند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان با بیان اینکه نباید فرصت استفاده از ظرفیت حضور مردم در خیابان‌ها غافل شد، تصریح کرد: باید تلاش کنیم از ظرفیت حضور مردم در اجتماعات به بهترین شکل استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت تکریم خانواده‌های معظم شهدا اظهار کرد: شناسایی و تجلیل از فرزندان شهدا، به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی سوم می‌تواند به‌عنوان یکی از برنامه‌های ارزشمند در مدارس دنبال شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تأکید بر ضرورت توجه به محتوای برنامه‌ها افزود: شعارها و برنامه‌های اجتماعات مردمی باید متناسب با اهداف اصلی آن، یعنی حفظ وحدت میان جامعه باشد و تبیین صحیح این اهداف برای مجریان، سخنرانان و عوامل اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه سمنان در دوشنبه ۲۷ مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در پایان با قدردانی از تلاش‌های عوامل اجرایی، بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها و استفاده بهتر از ظرفیت‌های فرهنگی و تربیتی تأکید و خاطرنشان کرد: امیدواریم با تداوم این همکاری‌ها، اجتماعات مردمی «شب‌های اقتدار» و برنامه‌های دانش‌آموزی مرتبط، پربارتر و اثرگذارتر برگزار شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها