سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۳
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
امواج بارشی در آذربایجان غربی تقویت می‌شود

امواج بارشی در آذربایجان غربی تقویت می‌شود

آذربایجان غربی (ایسنا) - کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی از تقویت امواج بارشی در استان خبرداد.

مهدی کریمی در گفت و گو با ایسنا افزود: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی، عبور امواجی کم دامنه از تراز میانی جو، طی امروز سه شنبه ۲۸ مهر و در برخی ساعات سبب افزایش ابر و وزش باد در سطح استان خواهد شد و طی این مدت احتمال بارش‌های پراکنده در برخی نقاط استان وجود خواهد داشت. 

وی ادامه داد: از روز چهارشنبه ۲۹ مهرماه و با تقویت امواج بارشی، بر گستره بارش‌ها افزوده شده و تا اواخر وقت پنجشنبه به تناوب شاهد رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد در اغلب نقاط استان خواهیم بود که با توجه به شدت بارش‌ها، احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه‌ها در برخی نقاط دور از انتظار نخواهد بود.

این کارشناس هواشناسی استان یادآور شد: براساس الگوهای دمایی از فردا چهارشنبه ‌با شمالی شدن جریانات در منطقه، روند کاهشی دما در سطح استان پیش بینی می شود. 

کریمی درخصوص وضعیت تغییرات دمایی نیز گفت: از نظر دمایی طی ۲۴ ساعت گذشته، ارومیه بین ۸ و ۲۳ درجه در نوسان بوده و طی این مدت تخت سلیمان با ۴ و نقده با ۲۹ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها