سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۰۰
زهرا رحیمی: دوست داشتم طلا بگیرم اما حریف قدر بود/ عبدالله‌پور: نمی‌خواستم دست خالی برگردم

زهرا رحیمی: دوست داشتم طلا بگیرم اما حریف قدر بود/ عبدالله‌پور: نمی‌خواستم دست خالی برگردم

ملی‌پوش پاراتکواندوی زنان ایران در مورد کسب مدال نقره در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا گفت: دوست داشتم طلا بگیرم و برای آن با تمام توانم جنگیدم اما حریفم از بهترین‌های پاراتکواندو و قدر بود.

به گزارش ایسنا، زهرا رحیمی پس از کسب مدال نقره رقابت‌های پاراتکواندو بازی‌های پاراآسیایی ناگویا گفت: خداراشکر توانستم در این مسابقات مدال کسب کنم. دوست داشتم طلا بگیرم و برای آن با تمام توانم جنگیدم. در راند اول هم پیشی گرفتم اما در دو راند بعدی بازی را واگذار کردم. حریفم از بهترین‌های پاراتکواندو و قدر بود. امیدوارم در مسابقات بعدی او را شکست بدهم.

او ادامه داد: این اولین مدال من در بازی‌های آسیایی است که بابت آن خیلی خوشحالم اما قطعا هر ورزشکاری آرزوی مدال طلا را دارد و دست من از طلا کوتاه ماند. بابت آن خیلی ناراحتم اما برای مسابقات بعدی تلاش بیشتری می‌کنم تا رنگ مدالم را طلایی کنم.

زهرا رحیمی: دوست داشتم طلا بگیرم اما حریف قدر بود/ عبدالله‌پور: نمی‌خواستم دست خالی برگردم
زهرا رحیمی

مریم عبدالله‌پور: نمی‌خواستم دست خالی برگردم

همچنین مریم عبدالله پور پس از کسب مدال برنز پاراتکواندوی بازی‌های پاراآسیایی آیچی - ناگویا ۲۰۲۶ گفت: این چهارمین مدال من در پاراآسیایی است و خیلی خوشحال هستم. قطعا هر ورزشکاری دوست دارد طلایی باشد و من هم همینطور اما حریفی که در دیدار نیمه‌نهایی با آن رقابت کردم جزو سرسخت‌ترین حریفان دنیای پاراتکواندو بود که شکست دادنش خیلی سخت است.

او افزود: با همه وجودم برابر این حریف قرار گرفتم و از قبل خودم را برنده می‌دانستم اما امروز حریفم بهتر بود. با این حال در شانس مجدد با این انگیزه که دست خالی برنگردم و سهمی در جایگاه ایران داشته باشم، همه تلاشم را کردم و مدال زیبای برنز را گرفتم که آن را به مردم کشورم تقدیم می‌کنم.

زهرا رحیمی: دوست داشتم طلا بگیرم اما حریف قدر بود/ عبدالله‌پور: نمی‌خواستم دست خالی برگردم
مریم عبدالله پور

واکنش سرمربی پاراتکواندو به کسب دو مدال بازی‌های پاراآسیایی

مهدی احمدی با بیان اینکه در روز دوم بازی‌های پاراآسیایی دو نماینده در بخش مردان داشتیم، به عملکرد ملی‌پوشان ایران اشاره کرد و گفت: سعید صادقیان‌پور در وزن ۸۳ - کیلوگرم بعد از برد در بازی اول بازی دوم را شکست خورد و راهی شانس مجدد شد اما خداراشکر توانست مدال برنز بگیرد. امیرمحمد حق‌شناس هم در ۷۰- کیلوگرم بعد از سه بازی سنگین، در شرایطی که حریفش از میزبان بود و جو سالن متفاوت بود توانست ببرد و به مدال طلا برسد.

او افزود: روز آخر یعنی فردا در دو وزن ۸۰ کیلوگرم سه نماینده داریم. امیدواریم با انرژی مثبت و دعای خیر مردم که همیشه پشت سر ماست بتوانیم مدال‌های خوش رنگ بگیریم.

زهرا رحیمی: دوست داشتم طلا بگیرم اما حریف قدر بود/ عبدالله‌پور: نمی‌خواستم دست خالی برگردم
مهدی احمدی

سرمربی تیم ملی پاراتکواندوی ایران در مورد عملکرد حقیقت‌شناس و کسب مدال طلا گفت: امیرمحمد با تمام توان زحمت کشید. انگیزه بالایی دارد و هدفش پارالمپیک است.

او افزود: این ورزشکار زندگی منظم و تمرینات خوبی دارد، تمام جوانب مسیر قهرمانی را رعایت می‌کند و باید همین روال را طی کند. کار تمام نشده و کار اصلی ما بعد از پاراآسیایی، در قهرمانی جهان و سپس پارالمپیک است.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی