سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۲
منبع: نمایندگی همدان
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی: کوی پرواز همدان صاحب ۲ مجموعه حیات طیبه و ۴ مدرسه می‌شود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی: کوی پرواز همدان صاحب ۲ مجموعه حیات طیبه و ۴ مدرسه می‌شود

همدان (ایسنا) - نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از پیش‌بینی شش نقطه آموزشی در کوی پرواز همدان خبر داد و گفت: ۲ مجموعه حیات طیبه و ۴ مدرسه در این منطقه احداث می‌شود و مدارس از مهر سال آینده پذیرای دانش‌آموزان خواهند بود.

حمید رضا حاجی‌بابایی سه‌شنبه ۲۸ مهر در آیین کلنگ‌زنی مجموعه مدارس کوی پرواز همدان که با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد، اظهار کرد: زمین این پروژه در گذشته برای کاربری‌های دیگری از جمله هتل‌سازی در نظر گرفته شده بود، اما در نهایت مقرر شد در این منطقه مسکن احداث شود.

وی با اشاره به دغدغه بیش از هشت هزار نفر ساکنان این منطقه، افزود: جلسات متعددی در وزارت راه و شهرسازی و استان برگزار و پیگیری‌های گسترده‌ای انجام شده تا این پروژه به وضعیت مطلوب برسد و مردم از آن بهره‌مند شوند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مجموع شش نقطه برای احداث مدرسه پیش‌بینی شده که دو نقطه آن به مجموعه حیات طیبه اختصاص دارد؛ حیات طیبه مجموعه‌ای کامل شامل سالن ورزشی و چند ساختمان است که متناسب با جمعیت، در قالب مدارس شش، دوازده، هجده و بیست‌وچهار کلاسه احداث می‌شود.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: با همکاری استان، سازمان نوسازی مدارس و دستگاه‌های مرتبط، عملیات اجرایی این پروژه آغاز می‌شود و مدارس از اول مهر سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در پایان با قدردانی از وزیر آموزش و پرورش، استاندار همدان و مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: استان همدان امسال افتخارات بزرگی در کنکور کسب کرد و رتبه‌های برتر متعددی از جمله رتبه اول تجربی، رتبه هفتم، رتبه بیست‌وسوم، رتبه اول هنر و رتبه بیست‌ودوم علوم انسانی به دست آمد؛ استاندار هم در حوزه آموزش و پرورش اهتمام ویژه‌ای دارد و در همه جلسات حضور می‌یابد و این نتیجه تلاش همه دست‌اندرکاران استان است؛ از همه معلمان، دست‌اندرکاران و روسای آموزش و پرورش قدردانی  می‌کنم.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها