به گزارش ایسنا، شرکت «اوپنایآی» (OpenAI) روز سهشنبه اعلام کرد که کاربران اکنون میتوانند گفتوگوهای خود با چتبات «چتجیپیتی»(ChatGPT) را قفل کنند تا گفتوگوهای حساس را در زمانی که دیگران ممکن است به صفحه یا دستگاه آنها دسترسی داشته باشند، خصوصی نگه دارند.
به نقل از تککرانچ، کاربران میتوانند گفتوگوهای قفلشده خود را با یک کد چهار رقمی ایمنسازی کنند یا از تشخیص چهره و تشخیص اثر انگشت در دستگاههای پشتیبانیشده استفاده کنند.
برخلاف بخش «گفتوگوهای موقت» (Temporary Chats) این برنامه که یک صفحه جداگانه را باز میکنند و گفتوگوها را در تاریخچه نمایش نمیدهند، کاربران میتوانند در هر زمانی به گفتوگوهای قفلشده بازگردند.
اوپنایآی میگوید این ویژگی برای موقعیتهایی طراحی شده که کاربران دستگاه خود را به دوستان یا خانواده میدهند تا چیزی را در یک گفتوگوی دیگر به آنها نشان دهند، اما میخواهند گفتوگوهای خود را درباره یک موضوع شخصی یا برنامهریزی برای یک سورپرایز خصوصی نگه دارند.
اضافه شدن گفتوگوهای قفلشده، لایه جدیدی از حریم خصوصی را به چتجیپیتی اضافه میکند، زیرا این برنامه به طور فزایندهای برای گفتوگوهای شخصی استفاده میشود. اگرچه قفل کردن یک گفتوگو میتواند دسترسی را محدود کند، اما نگرانیها درباره نحوه ذخیره یا مدیریت اطلاعات حساس را برطرف نمیکند.
اوپنایآی خاطرنشان کرد که قفل کردن یک گفتوگو، رمزگذاری سرتاسری یا یک مخزن رمزگذاریشده جداگانه را ایجاد نمیکند، مدت زمان نگهداری گفتوگو را تغییر نمیدهد، اطلاعاتی را که چتجیپیتی پیش از قفل شدن گفتوگو به خاطر سپرده است حذف نمیکند، یا تنظیمات «بهبود مدل برای همه» را تغییر نمیدهد.
وقتی کاربران یک گفتوگو را قفل میکنند، آن گفتوگو به بخش اختصاصی «گفتوگوهای قفلشده» منتقل میشود که تاریخچه گفتوگوهای معمولی، گفتوگوهای پینشده و نتایج جستوجوی گفتوگو جدا نگه داشته میشود.
ویژگی گفتوگوهای قفلشده برای کاربران نسخههای Free، Go، Plus، Pro، Business، Enterprise و Edu در دسترس خواهد بود. اوپنایآی خاطرنشان کرد که این ویژگی در «چتجیپیتی برای مراقبتهای بهداشتی»(ChatGPT for Healthcare) در دسترس نیست. این ویژگی از سهشنبه شروع به کار کرده و ممکن است هنوز برای همه کاربران فعال نباشد.
انتهای پیام