یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ | ۰۷:۳۷
سرانجام آلوارس از هواداران اتلتیکو عذرخواهی کرد

سرانجام آلوارس از هواداران اتلتیکو عذرخواهی کرد

مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید بعد از تابستان پرحاشیه و جنجالی که تجربه کرد از هواداران تیمش عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، خولیان آلوارس - مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید - در پی جنجال‌های اخیر درباره آینده‌اش در این باشگاه اسپانیایی، از هواداران تیمش عذرخواهی کرد. این حواشی پس از مطرح شدن نام او به‌عنوان یکی از گزینه‌های انتقال به بارسلونا شکل گرفت.

عذرخواهی آلوارز پس از آن صورت گرفت که او شنبه‌شب به اتلتیکو مادرید کمک کرد تا در هفته دهم رقابت‌های لالیگا با نتیجه یک بر صفر مقابل دپورتیوو لاکرونیا به پیروزی برسد.

مهاجم آرژانتینی با این گلزنی، برای دومین مسابقه متوالی موفق به گلزنی شد. او چهارشنبه گذشته نیز در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل اشتوتگارت آلمان گل زده بود.

این ستاره آرژانتینی پس از دیدار مقابل دپورتیوو لاکرونیا در گفت‌وگو با شبکه «موویستار» گفت: می‌خواهم به‌خاطر اظهاراتی که در جریان جام جهانی مطرح کردم، از هواداران اتلتیکو مادرید عذرخواهی کنم. واقعیت این است که اشتباه کردم؛ هم در نحوه صحبت کردنم و هم در زمان بیان آن حرف‌ها. مهم‌تر از همه، خشم هواداران را درک می‌کنم.

مهاجم آرژانتینی در ادامه اظهار کرد: من هم به‌عنوان یکی از هواداران این باشگاه، اگر چنین اتفاقی از سوی بازیکن دیگری رخ می‌داد، عصبانی می‌شدم. قدردان حمایت هواداران از خودم در تمام این سال‌ها هستم. اکنون باید روی تلاش بیشتر و بهبود عملکردم تمرکز کنم و در کنار تمام اعضای تیم برای پیشرفت تلاش کنم. همچنین می‌خواهم از هم‌تیمی‌هایم به‌خاطر حمایتی که در این مدت از من داشتند، تشکر کنم.

آلوارس در پایان تأکید کرد: با تمام توان به کارم بازخواهم گشت. ما وظایف مهمی برای انجام دادن داریم و باید برای اتلتیکو مادرید تلاش کنیم.

آینده خولیان آلوارس در اتلتیکو مادرید طی هفته‌های اخیر به یکی از موضوعات بحث‌برانگیز فوتبال اسپانیا تبدیل شده است. مطرح شدن احتمال انتقال او به بارسلونا، در کنار انتشار گزارش‌هایی درباره تمایلش به جدایی از اتلتیکو و اظهاراتش در جریان جام جهانی، گمانه‌زنی‌ها درباره آینده حرفه‌ای این مهاجم را افزایش داده است.

برخی از صحبت‌های آلوارس در جریان حضورش در جام جهانی به‌عنوان نشانه‌هایی از تردید او درباره ادامه حضور در اتلتیکو تفسیر شد؛ موضوعی که واکنش منفی بخشی از هواداران این تیم را به دنبال داشت.

این مهاجم آرژانتینی هنگام بازگشت به میدان با انتقادها و شعارهای اعتراضی برخی از هواداران اتلتیکو مواجه شد، اما در هفته‌های اخیر با گلزنی و کمک به کسب پیروزی‌های تیمش، بار دیگر توانایی‌های خود را به نمایش گذاشته است.

در همین حال، گزارش‌هایی درباره علاقه آرسنال به جذب آلوارس و برنامه تاتنهام برای ارائه پیشنهادی به ارزش ۱۳۰ میلیون یورو منتشر شده است.

همچنین گفته می‌شود بارسلونا پیش‌تر برای جذب این بازیکن اقدام کرده، اما با مخالفت اتلتیکو روبه‌رو شده است.

آلوارس امیدوار است با عذرخواهی و ادامه درخشش در زمین مسابقه، اختلافات با هواداران را پشت سر بگذارد و تمام تمرکز خود را بر کمک به اتلتیکو مادرید در رقابت‌های پیش رو معطوف کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی