یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ | ۰۸:۴۳
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
تکمیل طرح‌های هادی روستایی سیستان و بلوچستان تا پایان‌ سال/ افزایش اعتبارات طرح‌های هادی

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان خبر داد

تکمیل طرح‌های هادی روستایی سیستان و بلوچستان تا پایان‌ سال/ افزایش اعتبارات طرح‌های هادی

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به بزرگترین اتفاق پیش رو در حوزه روستایی استان گفت: تلاش داریم تا پایان سال، تهیه طرح هادی همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار خاتمه یابد.

احسان افشین‌فر در گفت وگو با ایسنا افزود: این وعده با جدیت کامل دنبال می‌شود و تلاش مجموعه برای تحقق آن ادامه دارد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان گفت: تاکنون نزدیک به ۸۹۰ روستای استان، طرح هادی اجرا شده و در یک سال آینده بیش از ۵۰۰ روستای دیگر هم اجرا می شود.

افشین‌فر همچنین درباره کیفیت طرح‌ها گفت: با نظارت‌های بیشتر و کنترلی که در حال انجام است، کیفیت طرح های هادی روستایی استان را ارتقا داده ایم.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان گفت: از سال گذشته تا امسال بیش از ۴۰ نیروی ناظر به مجموعه روستایی اضافه شده تا اجرا با کنترل و نظارت بیشتری انجام شود.

افشین‌فر معاون گفت: از مجموع ۳۴۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار، تاکنون تنها نزدیک ۸۹۰ روستا اجرای طرح هادی را در فاز یک تجربه کرده‌اند که شاخص پایینی را نشان می‌دهد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان افزود : با پیگیری‌های صورت‌گرفته، در تصویب‌نامه هیئت وزیران و در ماده سی و نه، بنیاد مسکن مکلف شده با همکاری وزارت کشور این عقب‌ماندگی را جبران کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری های بنیاد مسکن، استانداری و دفتر روستایی و سازمان مدیریت استان، تامین اعتبار و برنامه‌ریزی لازم صورت گرفت و مقرر شده در سال جاری ۵۷۰ روستا اجرای طرح هادی داشته باشند و در دو سال آینده ۱۴۰۷، شاخص اجرای طرح هادی در استان به شاخص کشوری نزدیک شود. 

وی تصریح کرد: از مجموع ۵۷۵ روستا، اکنون اجرای طرح هادی در ۹۶ روستای استان خاتمه یافته و بقیه در مرحله انعقاد قرارداد و اجرای کار هستند. تصمیم بر این است که تا پایان سال مالی آینده (شهریور)، ۵۷۰ روستای مصوب اجرا شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها