یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۹
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
پرداخت ۶۳۰ میلیارد تومان به شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری از محل عوارض ارزش افزوده

مدیرکل امور مالیاتی خبر داد؛

پرداخت ۶۳۰ میلیارد تومان به شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری از محل عوارض ارزش افزوده

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری از پرداخت بیش از ۶۳۰ میلیارد تومان از محل عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌های استان در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

عزیزالله گنجی با اعلام این خبر اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست سال‌جاری، مبلغ پرداختی از محل عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۴۲۰ میلیارد تومان بود، ۵۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری گنجی امروز یکشنبه سوم آبان در پایان گفت: پرداخت عوارض ارزش افزوده، نقش مؤثری در تأمین منابع مالی مدیریت شهری و اجرای طرح‌های عمرانی، خدماتی و توسعه‌ای دارد و در نهایت به توسعه، آبادانی و پیشرفت شهرهای استان منجر می‌شود، همچنین پرداخت مالیات، سرمایه‌گذاری برای توسعه و آبادانی جامعه است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها