چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۴
ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی به ۴۱۸ مگاوات رسید

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی به ۴۱۸ مگاوات رسید

خراسان رضوی (ایسنا) - سرپرست دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: تاکنون ۴۱۸.۱۵ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان به شبکه برق متصل شده و برای دستیابی به ظرفیت یک هزار مگاوات تا پایان خرداد ۱۴۰۶، باید ۵۸۱.۸۵ مگاوات دیگر وارد مدار شود.

علیرضا براتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در خراسان رضوی، اظهار کرد: هدف تعیین‌شده برای سال ۱۴۰۵، دستیابی به ظرفیت ۷۴۵.۴۸ مگاوات است که تاکنون ۱۹.۸ درصد آن، معادل ۱۴۷.۴۹۵ مگاوات، محقق شده است.

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر متصل به شبکه برق استان ۴۱۸.۱۵ مگاوات است و برای رسیدن به ظرفیت یک هزار مگاوات تا پایان خرداد ۱۴۰۶ باید ۵۸۱.۸۵ مگاوات دیگر به ظرفیت موجود اضافه شود.

سرپرست دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به پروژه‌های دارای پروانه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر استان، تصریح کرد: در مجموع، ۱۱ هزار و ۸۵۳ پروژه دارای پروانه هستند که از این تعداد، پروژه‌های خورشیدی با ظرفیت چهار هزار و ۶۳۳ مگاوات و پروژه‌های بادی با ظرفیت هفت هزار و ۲۱۹ مگاوات را شامل می‌شوند.

براتی در ادامه با اشاره به ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در بخش‌های مختلف، گفت: ظرفیت مربوط به بخش کشاورزی ۵۵.۳۲ مگاوات، بخش اداری ۱۰.۱۵ مگاوات، صنایع ۴۲.۱۴ مگاوات و بخش خانگی ۳۹.۰۴ مگاوات است.

سرپرست دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی تاکید کرد: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در مرحله سرمایه‌گذاری به ۲۷۱.۴۹ مگاوات می‌رسد.

براتی با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان، خاطرنشان کرد: پروژه‌های دارای پروانه در حوزه انرژی خورشیدی و بادی، ظرفیت قابل توجهی را برای توسعه این بخش فراهم کرده‌اند. بر اساس آمار اعلام‌شده، برای تحقق هدف یک هزار مگاواتی نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی تا پایان خرداد ۱۴۰۶، باید ۵۸۱.۸۵ مگاوات دیگر به ظرفیت متصل‌شده فعلی افزوده شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها