شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۷
سرمربی استقلال: به دست آوردن میزبانی مرحله پلی‌آف مهم‌ترین هدف ما در لیگ برتر والیبال است

سرمربی استقلال: به دست آوردن میزبانی مرحله پلی‌آف مهم‌ترین هدف ما در لیگ برتر والیبال است

خراسان رضوی (ایسنا) - سرمربی تیم والیبال استقلال گفت: هدف تیم استقلال در لیگ برتر والیبال این است که در جایگاهی قرار بگیریم که بتوانیم میزبانی مرحله پلی‌آف را به دست آوریم و جزو چهار تیم برتر گروه خود باشیم؛ با این حال، رسیدن به این هدف بسیار دشوار است، اما امیدواریم این اتفاق رقم بخورد.

رحمان محمدی‌راد ۹ آبان‌ ماه در نشست خبری تیم والیبال استقلال مشهد که در سالن اجتماعات اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: فرمانداری و استانداری خراسان رضوی پای کار تیم والیبال استقلال بودند و حمایت کردند. هدف ما این است که جوانان مشهدی بیش از گذشته به والیبال جذب شوند. وظیفه سنگینی بر عهده داریم و باید مسئولیت خود را حفظ کرده و سختی‌های مسیر را پشت سر بگذاریم تا والیبال مشهد دوباره به جایگاه قبلی خود بازگردد.

وی افزود: در رده‌های جوانان و نوجوانان، شاید تعداد بازیکنان مشهدی حاضر در سطح ملی چندان زیاد نباشد. وجود تیم‌های لیگ برتری به والیبال استان خود کمک می‌کنند. خراسان رضوی چهره‌های بزرگی در والیبال دارد، اما واقعیت این است که اکنون از جایگاه گذشته خود فاصله گرفته‌ و ما مسیر دشواری پیش رو داریم.

سرمربی تیم والیبال استقلال مشهد با بیان اینکه تیم‌های لیگ برتری باید با افراد بومی خود فعالیت کنند، گفت: چند بازیکن جوان و مستعد بومی در کنار ما تمرین می‌کنند. همچنین از مربیان مشهدی دعوت می‌کنیم به مجموعه ما اضافه شوند و در این مسیر کمک کنند. من والیبال مشهد را می‌شناسم، اما از همه فعالان این رشته می‌خواهم کنار ما باشند. دعوت می‌کنیم که با همکاری یکدیگر این مسیر را طی کنیم؛ چراکه به‌تنهایی نمی‌توان کار چندانی انجام داد.

وی تصریح کرد: در باشگاه استقلال نیز واقعاً حمایت‌های خوبی انجام شده، مشکلات برطرف شده و خود را برای دیدار روز چهارشنبه آماده می‌کنیم. شاید از نظر زمان تیم‌بندی و جذب بازیکن، جزو تیم‌هایی بودیم که در آخرین فرصت اقدام کردند. بودجه متوسطی نسبت به سایر تیم‌ها داشتیم و با توجه به فرمول برگزاری لیگ، به دنبال این هستیم که فرصت فعلی را از دست ندهیم. باید در مرحله پلی‌آف عملکرد خوبی داشته باشیم و از شرایطی که برایمان فراهم شده، بهترین استفاده را ببریم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

محمدی‌راد با تأکید بر اینکه بازی‌های والیبال استقلال در سالن شهیدرئیسی برگزار می‌شود، ادامه داد: مسئولان باشگاه در حال پیگیری هستند تا شرایط حضور هوادارن نیز در سالن شهید رئیسی فراهم شود. هدف اصلی ما از آوردن این تیم، انجام مسئولیت اجتماعی در قبال مردم و ایجاد شادی و نشاط برای هواداران است. تمهیدات لازم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به کف‌پوش سالن شهید رئیسی گفت: یکی از موضوعاتی که باید هرچه زودتر برطرف شود، مشکل کف‌پوش سالن شهید رئیسی است تا بتوانیم میزبانی شایسته‌ای از بازی‌های لیگ برتر والیبال داشته باشیم. خوشحالیم که مسئولان پای کار هستند. با توجه به ظرفیت‌های موجود در مشهد، امیدواریم مشکلات برطرف شود.

سرمربی تیم والیبال استقلال مشهد تصریح کرد: اگر امروز اسپانسر بزرگ والیبال مشهد یعنی نیان الکترونیک دیگر وجود ندارد، چه کسی متضرر شده است؟ مربی می‌اید و می‌رود و این والیبال است که باید در آن شهر باقی بماند و باید قدم‌هایی برداریم تا تجربیاتی را که به دست آورده‌ایم، به جوانان و فعالان والیبال این استان منتقل کنیم. اگر اختلافاتی وجود داشته، در نهایت والیبال متضرر شده است. ما به واسطه والیبال دور هم جمع شده‌ایم و به این جایگاه رسیده‌ایم. اکنون باید ببینیم برای والیبال چه کاری انجام دهیم تا از عملکرد خود رضایت داشته باشیم.

وی درباره شرایط لیگ برتر والیبال، تشریح کرد: با توجه به شرایط تیم، در چهار بازی نخست لیگ برتر والیبال شانس زیادی برای پیروزی نداریم، اما اکنون خوشحالیم که در کنار یکدیگر هستیم و بازیکنان از روحیه بسیار خوبی برخوردارند و با اقداماتی که به‌تدریج در حال انجام است، شرایط بهتری رقم خواهد خورد. هر اتفاقی که در گذشته افتاده، مربوط به همان دوران است. امروز چراغ والیبال روشن شده و باید کمک کنیم این چراغ روشن بماند.

محمدی‌راد ادامه داد: در گروه ما تیم‌های فولاد و اردکان حضور دارند که هر دو تیم‌های خوبی هستند. با توجه به شرایط لیگ برتر، تیم‌ها توانایی شکست دادن یکدیگر را دارند و پیش‌بینی نتایج مسابقات دشوار است. به همین دلیل ممکن است نتایج غیرمنتظره‌ای رقم بخورد. بخش عمده بازیکنان باکیفیت ما از لیگ‌های کشور جدا شده‌اند و بازیکنانی که اکنون در لیگ حضور دارند، می‌توانند نتایج متفاوتی را رقم بزنند.

وی درباره نقل‌وانتقالات تیم والیبال استقلال مشهد، گفت: ما تیم را در آخرین فرصت بستیم و شاید آزادی عمل و انتخاب‌های زیادی نداشتیم. با توجه به شرایط موجود در لیگ برتر و بودجه‌ای که در اختیار داشتیم، تلاش کردیم حداقل هفت تا هشت بازیکن باکیفیت جذب کنیم و در کنار آن‌ها از بازیکنان جوانی که ظرفیت خوبی دارند، بهره ببریم. ترکیب خوبی داریم و از شرایط تیم راضی هستیم و توانستیم تیمی با تعادل مناسب از نظر تجربه و جوانی تشکیل دهیم.

سرمربی تیم والیبال استقلال مشهد با اشاره به اهداف تیم در لیگ برتر، تصریح کرد: هدف ما این است که در جایگاهی قرار بگیریم که بتوانیم میزبانی مرحله بعد را به دست آوریم و جزو چهار تیم برتر گروه خود باشیم. به دست آوردن میزبانی در مرحله پلی‌آف می‌تواند کمک زیادی به ما کند. رسیدن به این هدف بسیار دشوار است، اما امیدواریم این اتفاق رقم بخورد. با شروع مسابقات، شرایط تیم بازی به بازی بهتر خواهد شد. نقاط ضعف در جریان مسابقات بیشتر نمایان می‌شوند و از آنجا که هنوز بازی رسمی انجام نداده‌ایم و تنها دو دیدار را از دست داده‌ایم، برای ارزیابی دقیق‌تر باید منتظر شروع مسابقات باشیم.

وی درباره جذب ظرفیت‌های بومی در تیم والیبال استقلال مشهد، بیان کرد: تلاش کرده‌ایم جایگاه بازیکنان بومی را در تیم حفظ کنیم و در همین فرصت محدود نیز چند بازیکن مشهدی به تیم اضافه شده‌اند و در کادر فنی هم از نیروهای بومی استفاده کرده‌ایم. امیدواریم با تداوم تیمداری، سهم بازیکنان و مربیان بومی در مجموعه بیشتر شود.

محمدی‌راد در رابطه با بازی پیش رو، تأکید کرد: پاس گرگان مجموعه‌ای قدرتمند در والیبال کشور است و امسال نیز پتانسیل خوبی دارد. این تیم ترکیب جوان‌تری نسبت به گذشته دارد و موفق شده سپاهان را شکست دهد؛ بنابراین دیدار مقابل پاس گرگان برای ما آسان نخواهد بود. ما دو بازی از پاس گرگان کمتر انجام داده‌ایم و متأسفانه در دیدارهای تدارکاتی نیز نتوانستیم تمام بازیکنان را در کنار یکدیگر داشته باشیم. با این حال، بازیکنان انگیزه زیادی دارند و تیم جنگنده‌ای در اختیار داریم. ما توانایی شکست دادن سپاهان را نیز داشتیم و امیدواریم بتوانیم در مسابقات پیش رو عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی با اشاره به حضور بانوان در سالن بازی‌های تیم والیبال استقلال، تشریح کرد: پیش از این جلسه‌ای با امیررضا زارعی، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی درباره فراهم سازی حضور بانوان در سالن مسابقات را داشتیم و پیگیری‌های لازم انجام شده و امیدواریم بتوانیم شاهد حضور بانوان در سالن شهیدرئیسی در طی بازی‌های استقلال در لیگ برتر والیبال باشیم.

سرمربی استقلال: به دست آوردن میزبانی مرحله پلی‌آف مهم‌ترین هدف ما در لیگ برتر والیبال است

تعهدات مسئولان استانی در قبال تیم والیبال استقلال هنوز محقق نشده است

در ادامه، نوید زنده‌روحیان، نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی اظهار کرد: حیف بود که مشهد از سطح اول والیبال کشور دور بماند. هرچه زمان می‌گذشت، این موضوع بیشتر به ضرر ما تمام می‌شد و کار را دشوارتر می‌کرد. شاید امروز به صددرصد آنچه مدنظر داشتیم نرسیده‌ایم و امکاناتی را که باید در این مقطع در اختیار داشته باشیم، هنوز فراهم نشده است، اما برای شروع مسیر و تقویت شرایط فعلی، وضعیت خوبی داریم.

وی با اشاره به برگزاری نخستین بازی تیم والیبال استقلال مشهد در سالن شهید رئیسی، بیان کرد: روز چهارشنبه ۱۳ آبان نخستین دیدار تیم والیبال استقلال در مشهد برگزار می‌شود و امیدواریم این بازی مقابل پاس گرگان شروع خوبی برای ادامه این مسیر باشد.

زنده‌روحیان درباره مشکلات به وجود آمده به دلیل بدهی‌های باشگاه، تشریح کرد: در مسیر تشکیل تیم با مشکلاتی مواجه شدیم که بخشی از آن به تغییرات مدیریتی در باشگاه استقلال مربوط بود. هیأت‌مدیره باشگاه طی یک ماه دو بار تغییر کرد و تعیین مدیرعامل نیز زمان‌بر شد. این تغییرات باعث شد حساب‌های باشگاه مسدود شود. از آنجا که باشگاه استقلال حدود ۵۰ تیم در رشته‌ها و رده‌های سنی مختلف دارد، تمام این تیم‌ها با مشکل مواجه شدند و امکان پرداخت قراردادها را نداشتیم. بدهی مربوط به سال گذشته استقلال در گنبد نیز از دیگر مسائل بود که باعث شد دیدار نخست برگزار نشود. درباره نتیجه دیدار استقلال در اصفهان نیز در حال پیگیری هستیم.

وی افزود: ۳۰ درصد قراردادهایی که امسال منعقد شده، مطابق تعهدات قراردادی پرداخت شده و هیچ پرداخت عقب‌افتاده‌ای از قراردادهای امسال نداریم. تمام بدهی‌های سال گذشته نیز پرداخت شده و این موضوع به فدراسیون والیبال اعلام شده است. مجوز برگزاری دیدار دوم در روز چهارشنبه، ششم آبان‌ماه، نیز صادر شده بود، اما حضور تیم فولاد سیرجان در رقابت‌های بین‌المللی و مشکلات مربوط به رفت‌وآمد این تیم باعث شد مسابقه به تعویق بیفتد.

نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی با تأکید بر محقق نشدن حمایت‌های مسئولان استانی، تصریح کرد: طبق قرارداد قرار است حدود یک‌پنجم تمام هزینه‌هایی را که برای تیم والیبال استقلال انجام می‌شود، در استان خراسان رضوی تأمین شود که این تعهد تاکنون محقق نشده است. تنها مجموعه‌ای که آنچه را در جلسات درباره آن صحبت کرده بودیم، عملیاتی کرده، شهرداری مشهد بوده است.

وی افزود: سایر مسئولان نیز در کنار ما بودند، جلساتی برگزار کردند و حمایت و همراهی خود را اعلام کردند و حتی در جلسات و تمرینات تیم حضور یافتند، اما یکی از مسائل اصلی ما، یعنی تأمین منابع مالی که قرار بود در مشهد انجام شود، هنوز محقق نشده است. بیش از آنکه نگران حمایت باشگاه باشم، نگران این هستم که آیا در مشهد تنها خواهیم ماند یا خیر. حداقل انتظار ما این بود که وعده‌های مربوط به زیرساخت‌های ورزشی استان، از جمله سالن و کف‌پوش آن، عملیاتی شود.

زنده‌روحیان با اشاره به تأمین سیستم ویدیوچک برای سالن شهیدرئیسی، گفت: درباره استفاده از سیستم ویدئوچک با شرکتی که تأمین‌کننده این تجهیزات است، مذاکره کردیم. برخی باشگاه‌ها این تجهیزات را اجاره می‌کنند یا می‌خرند. ما نیز قرارداد لازم را منعقد کرده‌ایم و از روز چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه از ویدئوچک استفاده خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوال ایسنا در رابطه با امکان حضور بانوان در سالن بازی‌های تیم والیبال استقلال مشهد، تأکید کرد: پیگیری‌های لازم از سوی باشگاه برای حضور بانوان در سالن شهیدرئیسی مشهد انجام شده است. این سالن زیرساخت و ظرفیت حضور هوادارن خانم و آقا را هم‌زمان دارا می‌باشد. این موضوع به شورای تدمین استان واگذار شده و هنوز جلسه برای تصمیم‌گیری این مسئله برگزار نشده است اما امیدواریم که تصمیم نهایی منجر به حضور هوادارن خانم در سالن شود.

سرمربی استقلال: به دست آوردن میزبانی مرحله پلی‌آف مهم‌ترین هدف ما در لیگ برتر والیبال است

مسائل سخت‌افزاری؛ مهم‌ترین چالش والیبال مشهد به دلیل دوری چندساله از لیگ برتر

در ادامه، شهروز همایونفرمنش، بازیکن تیم والیبال استقلال مشهد اظهار کرد: بسیار خوشحالم که پس از چند سال دوری مشهد از داشتن تیمی در لیگ برتر والیبال، با حمایت باشگاه استقلال و همراهی مسئولان شهر، یک تیم به مشهد بازگشته است. امیدوارم روز چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه نخستین بازی خود را مقابل پاس گرگان برگزار کنیم تا ابهامات و حواشی موجود نیز برطرف شود.

وی با تأکید بر اینکه یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، دوری چندساله والیبال مشهد از فضای حرفه‌ای کشور است، ادامه داد: این دوری مشکلاتی ایجاد کرده که مهم‌ترین آن‌ها به زیرساخت‌ها و مسائل سخت‌افزاری مربوط می‌شود. اکنون درگیر آماده‌سازی سالن و فراهم کردن شرایط برگزاری مسابقات هستیم که امیدواریم به‌زودی این مشکلات برطرف شود تا فضای ایده‌آلی برای تیم فراهم کنیم.

بازیکن تیم والیبال استقلال مشهد تصریح کرد: نیان الکترونیک که بزرگ‌ترین حامی والیبال مشهد بود، از این رشته فاصله گرفت و در واقع این اسپانسر را از والیبال مشهد دور کردند که دلایل ان جای سوال دارد. اکنون ما با استقلال از نو شروع کرده‌ایم. امیدواریم بتوانیم مردم والیبال‌دوست مشهد را دوباره دور هم جمع کنیم، نشاطی را که در گذشته در این شهر وجود داشت، بازگردانیم و استعدادهایی را که شناسایی می‌کنیم، به تیم‌های ملی معرفی کنیم.

وی افزود: در حال حاضر تنها علی حاجی‌پور را در تیم ملی والیبال داریم، درحالی‌که در سال‌های گذشته تعداد بازیکنان مشهدی حاضر در تیم ملی بیشتر بود. دلیل این موضوع نیز فعالیت عدم تیم‌های لیگ برتری در مشهد بود که نتوانست بازیکنان مستعد را به والیبال کشور معرفی کند. امیدواریم از امسال این روند دوباره آغاز شود و با پرورش بازیکنان مستعدی که تعدادی از آن‌ها جوانان مشهدی حاضر در تیم هستند، بتوانیم تعداد نمایندگان این شهر در تیم‌های ملی را افزایش دهیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها