شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ | ۲۱:۳۲
منبع: نمایندگی فارس
۲ متخلف هنگام شروع به شکار در پارک ملی بمو دستگیر شدند

۲ متخلف هنگام شروع به شکار در پارک ملی بمو دستگیر شدند

فارس (ایسنا) - سرپرست پارک ملی بمو از شناسایی و دستگیری دو متخلف هنگام شروع به شکار در این پارک ملی خبر داد و گفت: نیروهای یگان حفاظت با اقدام به‌موقع، مانع ادامه فعالیت این افراد شدند.

سعید هرمزیان شنبه نهم آبان در حاشیه بازدید از پارک ملی بمو با اعلام این خبر اظهار کرد: نیروهای یگان حفاظت پارک ملی بمو در ساعات اولیه صبح و هنگام پایش منطقه با دو متخلف مواجه شدند که در حال شروع به شکار بودند.

وی افزود: نیروهای یگان حفاظت با اقدام به‌موقع، این دو متخلف را شناسایی و دستگیر کردند و مانع ادامه فعالیت آنان شدند.

به گزارش ایسنا، پارک ملی بمو از زیستگاه‌های ارزشمند حیات‌وحش استان فارس است و حفاظت از گونه‌های جانوری این منطقه به تلاش مستمر محیط‌بانان و همکاری مردم در گزارش تخلفات شکار و صید وابسته است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها