دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۸
منبع: نمایندگی گلستان
رضایتمندی ۷۰ تا ۸۵ درصدی مردم از برگزاری کنگره ۴۰۰۰ شهید گلستان

فرمانده سپاه نینوا استان عنوان کرد

رضایتمندی ۷۰ تا ۸۵ درصدی مردم از برگزاری کنگره ۴۰۰۰ شهید گلستان

گلستان (ایسنا) - فرمانده سپاه نینوا گلستان با اشاره به نتایج نظرسنجی از مخاطبان کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گفت: میزان رضایتمندی مردم از بخش‌های مختلف این رویداد فرهنگی و ملی بین ۷۰ تا ۸۵ درصد بوده است؛ آماری که می‌تواند بیانگر میزان اثرگذاری برنامه‌ها و مبنایی برای اصلاح و ارتقای کنگره‌های آینده باشد.

سردار سیدموسی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان اظهار کرد: اجرای این برنامه حاصل تلاش مجموعه گسترده‌ای از دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران، فرماندهان سپاه، شهرداران، بخشداران، مدیران و مسئولان کمیته‌های ۲۰گانه ستاد اجرایی بود که در کنار خیران، شخصیت‌های حقیقی و حقوقی و اقشار مختلف مردم برای برگزاری شایسته این رویداد تلاش کردند.

وی با اشاره به ارزیابی میزان اثرگذاری کنگره افزود: پیش و هم‌زمان با برگزاری کنگره، در سطح استان و هر ۱۴ شهرستان، نظرسنجی‌هایی با جامعه آماری مشخص انجام شد که در آن مؤلفه‌هایی مانند برنامه‌ریزی، اطلاع‌رسانی، نحوه اجرا، تولید محتوا، محتوای ارائه‌شده و انتظارات مخاطبان بررسی شد.

فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: نتایج نهایی نشان داد میزان رضایتمندی و علاقه‌مندی مخاطبان در مؤلفه‌های مختلف بین ۷۰ تا ۸۵ درصد بوده است. همچنین این نظرسنجی می‌تواند مبنای اصلاح برنامه‌ها و ارتقای کیفیت سومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید گلستان در سال ۱۴۱۰ باشد.

حسینی در تشریح تفاوت‌های دومین کنگره با دوره نخست گفت: در کنگره اول که در ۲۵ آذر برگزار شد، رویکرد برنامه‌ها بیشتر سخنرانی‌محور بود و در کنار سخنرانی، از ظرفیت سرود و مداحی نیز استفاده شد اما با گذشت زمان و تغییر ذائقه‌های مخاطبان، ضرورت بهره‌گیری از ابزارهای متنوع برای انتقال پیام شهدا بیشتر احساس شد.

وی افزود: در دومین کنگره، رویکرد از حالت صرفاً سخنرانی‌محور به سمت فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کنار خطابه تغییر کرد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت هنر، پیام شهدا را به گروه‌های مختلف جامعه منتقل کنیم.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با اشاره به برگزاری برنامه‌های کنگره طی پنج شب بیان کرد: با وجود برخی مشکلات اجرایی، تلاش شد از ظرفیت هنرهای نمایشی، موسیقی، بازسازی تصاویر شهدا و ارائه محتوای تاریخی درباره نقش گلستان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استفاده شود تا بخشی از تاریخ و فرهنگ ایثار و شهادت استان با زبان هنر به مخاطبان منتقل شود.

حسینی با تأکید بر مشارکت گسترده مردم در برنامه‌های کنگره گفت: تلاش کردیم در تمام پنج شب برگزاری، همه شهرستان‌های استان در برنامه‌ها حضور داشته باشند و مشارکت مردم محدود به چند شهرستان یا یک شب مشخص نباشد.

وی برگزاری اجلاسیه‌های شهدای اهل سنت، شهدای زن، دانش‌آموزان و فرهنگیان، دانشجویان و هنرمندان را از جمله اقدامات انجام‌شده برای جلب مشارکت گروه‌های مختلف جامعه برشمرد و افزود: در هر شب با توجه به محدودیت فضای نمایشگاه، امکان میزبانی از حدود سه هزار نفر در سالن اصلی فراهم بود، اما با احتساب بازدیدکنندگان نمایشگاه‌های جانبی، غرفه‌ها، مواکب و عوامل اجرایی، شمار حاضران در میدان هر شب به بیش از چهار هزار نفر می‌رسید.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه پشتوانه اصلی کنگره شهدا مردم هستند، اظهار کرد: پیش از برگزاری این کنگره، سه هزار و ۸۱۱ یادواره شهدا در سطوح مختلف استان برگزار شد که محور اصلی اجرای آنها مردم بودند.

حسینی یادواره‌های آبروی محله، روستا، بخش، شهر و شهرستان را از جمله برنامه‌هایی دانست که با محوریت ستادهای مردمی برگزار شده‌اند و گفت: اقشار مختلف از جمله طلاب، روحانیون، دانشجویان، دانش‌آموزان، اصناف و بازاریان در این برنامه‌ها نقش‌آفرینی کردند.

وی در پایان تأکید کرد: آنچه کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید گلستان را به یک رویداد فراگیر تبدیل کرد، حضور و همراهی مردم در مراحل مختلف برگزاری یادواره‌ها و اجلاسیه‌ها بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها