چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۳
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور:آگاهی و قدرت تحلیل، پشتوانه نسل جوان در برابر جنگ شناختی است

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور:آگاهی و قدرت تحلیل، پشتوانه نسل جوان در برابر جنگ شناختی است

خراسان جنوبی (ایسنا) - رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با تأکید بر ضرورت تقویت توان علمی و فکری نوجوانان و جوانان گفت: پرورش نسلی آگاه و برخوردار از قدرت تحلیل، نیازمند پیوند آموزش علمی با تربیت دینی و نقش‌آفرینی خانواده و مدرسه است.

سردار محمد زهرایی، چهارشنبه ۱۳ آبان در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان بیرجند، با اشاره به تغییر شیوه‌های سلطه‌جویی قدرت‌های جهانی اظهار کرد:شناخت ماهیت و شیوه‌های سلطه‌جویی قدرت‌های جهانی، یکی از ضرورت‌های پیش روی نسل جوان است؛ چراکه ابزارهای سلطه در طول زمان تغییر کرده‌اند، اما اهداف آنها همچنان بر چپاول منابع و اثرگذاری بر ملت‌ها استوار است.

وی با اشاره به تغییر شیوه‌های استعمار و سلطه‌طلبی افزود: قدرت‌های استکباری در گذشته از طریق اشغال سرزمین‌ها و غارت منابع، منافع خود را دنبال می‌کردند و امروز نیز با بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی و رسانه‌ای، به دنبال نفوذ در افکار و تغییر سبک زندگی جوامع هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، جنگ شناختی را از عرصه‌های مهم تقابل امروز دانست و بیان کرد: استفاده از الگوریتم‌ها، فضای مجازی، بمباران اطلاعاتی و انتشار اخبار دروغ، از جمله روش‌هایی است که برای اثرگذاری بر ذهن و باور افراد به کار گرفته می‌شود و نوجوانان و جوانان از مخاطبان اصلی این جریان هستند.

زهرایی با تأکید بر ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای و قدرت تشخیص نسل جوان ادامه داد: مقابله با این شیوه‌ها به آمادگی متفاوتی نیاز دارد و دانش‌آموزان و دانشجویان باید در کنار کسب علم، شناخت خود را از مسائل پیرامونی و جریان‌های فکری مختلف افزایش دهند.

وی با اشاره به اهمیت پیوند علم و تربیت دینی گفت: علم در مدارس و دانشگاه‌ها آموخته می‌شود، اما این دانش زمانی می‌تواند پشتوانه‌ای مؤثر برای جامعه باشد که با تربیت و پرورش دینی همراه شود؛ از این رو، تقویت بنیان‌های اعتقادی در کنار پیشرفت علمی اهمیت دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه خانواده نخستین بستر تربیت نسل آینده است، افزود: خانواده، مدرسه و جامعه باید در مسیری هماهنگ برای پرورش فرزندانی آگاه و مسئولیت‌پذیر حرکت کنند تا نسل جوان در برابر جریان‌های فکری و فرهنگی از استحکام لازم برخوردار باشد.

زهرایی همچنین با اشاره به ترویج برخی مکاتب فکری فردگرایانه و پوچ‌گرایانه اظهار کرد: نسل جوان باید با شناخت این جریان‌ها، از نظر علمی، فکری و اعتقادی توانمند شود و در کنار موفقیت در عرصه‌های علمی، در تعمیق باورها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی نیز نقش‌آفرینی کند.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز تصریح کرد: برخورداری این منطقه از منابع ارزشمند نفت و گاز و موقعیت مهم آن در تجارت جهانی، موجب شده است همواره مورد توجه قدرت‌های سلطه‌گر قرار گیرد و تلاش برای نفوذ در منابع ملت‌ها همچنان ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با یادآوری ایستادگی ملت ایران در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: مردم ایران با تکیه بر ایمان و اراده خود در برابر سلطه‌طلبی قدرت‌های خارجی ایستادگی کردند و این روحیه باید در نسل جدید نیز با تقویت دانش، بصیرت و خودباوری استمرار یابد.

زهرایی در پایان با قدردانی از خانواده‌های تربیت‌کننده فرزندان آگاه و مسئولیت‌پذیر، ابراز امیدواری کرد نسل جدید با حضور مؤثر در عرصه‌های علمی و دینی، در مسیر پیشرفت و تحقق ایران قوی گام بردارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها