سیروس شفیعیراد، شنبه ۱۶ آبان در نشست جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، با اعلام پایان عملیات برداشت برنج در این شهرستان اظهار کرد: امسال برداشت برنج از سطح ۳۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت این محصول انجام شد و در مجموع بیش از ۱۵۰ هزار تن شلتوک برداشت شد.
وی با اشاره به جایگاه شهرستان مرودشت در تولید برنج افزود: بیش از ۳۳ واحد برنجکوبی صنعتی و نیمهصنعتی در زمینه فرآوری شلتوک در این شهرستان فعالیت دارند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرودشت ادامه داد: تلاش و تعامل کشاورزان و فعالان صنعت برنجکوبی نقش مهمی در تحقق این میزان تولید داشته است.
شفیعیراد همچنین با اشاره به مکانیزه بودن بخش عمده عملیات کاشت و برداشت برنج در این شهرستان گفت: بیش از ۹۰ درصد عملیات کاشت و برداشت مزارع برنج مرودشت بهصورت مکانیزه انجام میشود.
انتهای پیام