شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۷
ساکت الهامی: کم‌ترین حق ما تساوی بود/ رو به پسرم خوشحالی کردم نه مدیران نساجی

ساکت الهامی: کم‌ترین حق ما تساوی بود/ رو به پسرم خوشحالی کردم نه مدیران نساجی

سرمربی پیکان درباره شادی پس از گل تیمش در بازی با نساجی گفت: بحث من با پسرم بود و با مدیران نساجی نبود. آن‌ها از عزیزترین کسانی هستند که با هم کار کردیم و مثل دو برادر هستیم.

به گزارش ایسنا، ساکت الهامی عصر شنبه در نشست خبری پس از تساوی مقابل نساجی مازندران عنوان کرد: شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) را تسلیت می‌گویم چون قبل از بازی کنفرانس نرفتم و با تمرین ما همزمان بود بگویم که ما دو بزرگ فوتبال‌مان را از دست دادیم. آقای فوتبال مدرن ما حسن آقای حبیبی و یکی هم حمیدخان علیدوستی که فوتبال ایشان مثل هیچکس نبود. علی آقای دایی جایگاه بین‌المللی دارد اما بعد از انقلاب حمیدخان علیدوستی کامل‌ترین فوتبالیست ما بود.

او با بیان این که از آقای حیدری و تمام تیم داوری در این زمین سخت تشکر می‌کنم و درود به شرف آن‌ها که عالی بودند، گفت: به هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم اما کم‌ترین حق ما تساوی در این بازی بود. بازی را خیلی خوب شروع کردیم ولی متاسفانه روی غفلت، آن‌ها به گل رسیدند. در نیمه دوم هم بازی کاملا یکطرفه بود و یک موقعیت ضدحمله داشتند. شرایط طوری بود که در آخرین لحظات ما پنج شش موقعیت داشتیم. از نتیجه راضی نیستم ولی تعویض‌های خوبی داشتیم. از کیفیت بچه‌ها در بازی راضی هستم اما از نتیجه نه.

او در پاسخ به سوالی درباره خوشحالی بعد از گل و ادعایش در مورد تیم هزار میلیاردی؟ گفت: نه. آن‌ها صحبتی کرده بودند روی نیمکت و من هم جواب آن را دادم. بحث این نبود که بگویم چقدر هزینه کرده‌اند. نساجی جزو تیم‌های خوب ماست و آقا سعید هم کارش خوب است. شرایط زمین امروز باب میل آن‌ها بود و با همه این تفاسیر وقتی پنج بازیکن تاثیرگذار مثل فرشید باقری، مددی، نجفی و رضا شکاری را ندارید بازی خیلی سخت بود. بازیکن‌های جوان ما خوب کار کردند و عالی بودند.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسید شادی شما به سمت مدیران نساجی بود؟ خاطرنشان کرد: بحث من با پسرم بود و با مدیران نساجی نبود. آن‌ها از عزیزترین کسانی هستند که با هم کار کردیم و مثل دو برادر هستیم. بالاخره این فوتبال است و چیزی از ارزش رفاقت ما کم نمی‌شود.

ساکت الهامی در پاسخ به این سوال که از داوری راضی هستید اما نساجی از داوری ناراضی بود؟ تصریخ کرد: این را باید از نساجی بپرسید و شرایطی است که اتفاقا افتاده است. اگر روی یک صحنه‌ای که در محوطه جریمه ما داشتند که من بحثی ندارم.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی