یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۴
منبع: نمایندگی فارس
اصلاح ۱۵۶۰ کیلومتر از شبکه توزیع برق فارس در قالب طرح سامان

اصلاح ۱۵۶۰ کیلومتر از شبکه توزیع برق فارس در قالب طرح سامان

فارس (ایسنا) - مدیر دفتر نظارت بر بهره‌برداری شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از اصلاح ۱۵۶۰ کیلومتر از شبکه توزیع برق استان در قالب طرح ملی «سامان» خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، عملیات بهسازی ۱۷ فیدر بحرانی در ۱۲ شهرستان با اعتباری معادل ۵۰ میلیارد ریال انجام شده است.

محمد صنیع، یکشنبه ۱۷ آبان در نشست شرکت توزیع نیروی برق فارس با بیان اینکه طرح سامان با هدف افزایش قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق، کاهش خاموشی‌های ناخواسته و بهبود کیفیت برق‌رسانی به مشترکان دنبال می‌شود، اظهار کرد: در چارچوب این طرح، عملیات بهسازی روی ۱۷ فیدر بحرانی در ۱۲ شهرستان استان، با استفاده از ظرفیت پیمانکاران گروه‌های خط گرم، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه و تیم‌های عملیات و اتفاقات انجام شده است.

وی با اشاره به نقش این طرح در ارتقای پایداری شبکه برق افزود: طرح سامان با تمرکز بر شناسایی و رفع نقاط ضعف شبکه، تعمیر و بهسازی تجهیزات و انجام اقدامات پیشگیرانه، نقش مؤثری در افزایش آمادگی شبکه و کاهش احتمال بروز اختلال در تأمین برق دارد.

سرویس و نگهداری بیش از ۹ هزار ترانسفورماتور هوایی

مدیر دفتر نظارت بر بهره‌برداری شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با تشریح بخشی از اقدامات انجام‌شده در نیمه نخست سال گفت: روکش‌دار کردن جامپرهای شبکه، تعویض تجهیزات معیوب از جمله برق‌گیر، کات‌اوت و مقره، سرویس و نگهداری۹۳۲۶ دستگاه ترانسفورماتور هوایی و انجام ۱۷۲۰ مورد هرس درختان در حریم شبکه، از جمله فعالیت‌های اجرایی این طرح بوده است.

صنیع در ادامه اجرای مستمر مانورهای طرح ملی سامان را گامی در مسیر پایداری شبکه برق استان عنوان کرد و افزود: این طرح بخشی از رویکرد شرکت توزیع نیروی برق فارس برای ارتقای تاب‌آوری شبکه و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان است و اجرای آن با جدیت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها