یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۸
منبع: نمایندگی زنجان
آزادی ۲ مادر زندانی در زنجان با مشارکت خیران و ستاد دیه
عکس تزئینی است

آزادی ۲ مادر زندانی در زنجان با مشارکت خیران و ستاد دیه

زنجان (ایسنا) - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان از آزادی دو مادر زندانی با همکاری مددکاران اجتماعی، ستاد دیه و مشارکت خیران خبر داد و گفت: با انجام پیگیری‌های حمایتی و تأمین بخشی از بدهی این دو مادر، زمینه بازگشت آنان به کانون خانواده فراهم شد.

زهرا علیمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رویکرد حمایتی دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان در قبال زنان و خانواده‌های آسیب‌پذیر اظهار کرد: در آستانه روز دانش‌آموز، با پیگیری مددکاران زندان‌های استان، همکاری دفتر امور زنان و خانواده استانداری، همراهی ستاد دیه و امور زنان و خانواده اداره کل زندان‌ها و مشارکت خیران مؤسسه خیریه «ترنم مهر باران»، زمینه آزادی مادری که به دلیل مشکلات مالی و ناتوانی در پرداخت بدهی در زندان به سر می‌برد، فراهم شد.

وی با بیان اینکه این مادر پس از سه سال دوری به آغوش دو فرزند دانش‌آموزش بازگشت، افزود: این مادر در دوران حبس با مشکلات متعددی از جمله وضعیت نامناسب معیشتی فرزندان، بی‌سرپناهی و نگرانی از ترک تحصیل و گرفتار شدن آنان در آسیب‌های اجتماعی مواجه بود.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش بدهی این مادر تصریح کرد: با ورود مددکاران اجتماعی و همراهی نهادهای حمایتی، میزان بدهی وی از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به ۶۰۰ میلیون تومان کاهش یافت و در ادامه، با پیگیری ستاد دیه، همکاری دفتر امور زنان و خانواده و پرداخت ۲۵۰ میلیون تومان از سوی خیران مؤسسه خیریه «ترنم مهر باران»، موانع آزادی او برطرف شد.

علیمحمدی با اشاره به تأثیر آزادی این مادر بر وضعیت خانوادگی فرزندانش ادامه داد: با فراهم شدن مقدمات قانونی و حمایتی، این مادر پس از سه سال به آغوش فرزندان خود بازگشت و بار دیگر امکان حضور در کنار آنان و بازسازی کانون خانواده فراهم شد؛ اتفاقی که با اشک شوق و لبخند اعضای خانواده همراه بود و نتیجه همدلی و مشارکت خیران و نهادهای حمایتی به شمار می‌رود.

او همچنین از آزادی مادر دیگری در ادامه این اقدامات حمایتی خبر داد و گفت: با تلاش مستمر مددکاران اجتماعی و هماهنگی میان نهادهای ذی‌ربط، زمینه آزادی مادر دیگری که به دلیل بدهی ۵۰۰ میلیون تومانی در زندان به سر می‌برد، فراهم شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری زنجان با بیان اینکه آزادی این مادر با حمایت مستقیم ستاد دیه انجام گرفت، اظهار کرد: این اقدام علاوه بر برطرف کردن موانع قانونی آزادی، فرصت بازگشت این بانو به محیط خانواده و احیای پیوندهای عاطفی با اعضای خانواده را فراهم کرد.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از زنان و خانواده‌های آسیب‌پذیر خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی، حمایت از خانواده‌های زندانیان و تحکیم بنیان خانواده و با مشارکت دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان، مددکاران اجتماعی، ستاد دیه و خیران انجام می‌شود و این مسیر حمایتی با هدف صیانت از حقوق بنیادین خانواده‌ها ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها