یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۵
منبع: نمایندگی فارس
ضرورت ایستادگی بر باورهای دینی و حفظ آمادگی در برابر تهدیدها/ روایت‌های دقیق را بشناسیم

امام جمعه شیراز تأکید کرد

ضرورت ایستادگی بر باورهای دینی و حفظ آمادگی در برابر تهدیدها/ روایت‌های دقیق را بشناسیم

فارس (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با اشاره به آیات قرآن کریم درباره چرایی تقابل جبهه حق و باطل گفت: دشمنان تا زمانی که نتوانند مردم را از دین و اعتقاداتشان بازگردانند، به مقابله با آنان ادامه می‌دهند و از این رو، ایستادگی بر باورهای دینی و حفظ آمادگی در برابر تهدیدها ضروری است.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، یکشنبه ۱۷ آبان‌ماه در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان یگان ویژه فراجا استان فارس، با اشاره به شرایط حساس کشور و منطقه اظهار کرد: دشمنان همواره علیه ما برنامه‌ریزی کرده‌اند تا به هر شکل ممکن وارد تقابل و رویارویی شوند؛ بنابراین لازم است روایت دقیق و اصیل خود را از چرایی آغاز این نبرد بشناسیم و اجازه ندهیم در میان روایت‌های نادرست و انحرافی گم شود.

وی با طرح این پرسش که تقابل کنونی از چه زمانی و با چه هدفی آغاز شده است، به آیات سوره بروج درباره اصحاب اخدود اشاره کرد و گفت: قرآن کریم علت کشتار و جنایت علیه اهل ایمان را در آیه «وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ یُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ» بیان می‌کند؛ به این معنا که جرم مؤمنان، تنها ایمان به خداوند بوده است.

امام جمعه شیراز با اشاره به شهادت کودکان در جنگ تحمیلی سوم، جنایت دشمنان در میناب را با ماجرای اصحاب اخدود مقایسه کرد و افزود: در آن واقعه نیز کودکان خردسال بی‌رحمانه به شهادت رسیدند؛ همان‌گونه که در داستان اصحاب اخدود، مادری همراه با کودک خود در آتش افکنده شد و آن کودک به مادرش توصیه کرد که در مسیر ایمان و اعتقاد خود شکیبایی کند و از دینش دست نکشد.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: علت دشمنی‌ها و کینه‌ورزی‌ها علیه ملت ایران، ایمان به خداوند است؛ چراکه ما به آمریکا و کشورهای اروپایی ستمی نکرده‌ایم، اما آن‌ها طی ۲۰۰ سال گذشته منابع و منافع ملت ما را غارت کرده‌اند.

تقابل تا زمان بازگرداندن مردم از دین ادامه دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در ادامه با طرح این پرسش که رویارویی کنونی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، به آیه ۲۱۷ سوره بقره اشاره کرد و گفت: قرآن کریم پاسخ این پرسش را روشن کرده است؛ خداوند می‌فرماید دشمنان پیوسته با شما خواهند جنگید تا زمانی که بتوانند شما را از دینتان بازگردانند.

وی با بیان اینکه پاسخ جبهه ایمان به این هدف باید ایستادگی بر اعتقادات باشد، به آیات سوره کافرون اشاره کرد و افزود: پاسخ ما این است که آنچه را دشمنان معبود خود می‌دانند، پرستش نخواهیم کرد و از اعتقادات دینی خود دست نمی‌کشیم.

آیت‌الله دژکام تصریح کرد: دشمنان در پی بازگرداندن ما از دین هستند، اما این خواسته محقق نخواهد شد؛ چراکه پاسخ ما همواره این است که در برابر اعتقادات و باورهای خود ایستادگی می‌کنیم.

پایان تقابل جبهه حق با پیروزی همراه خواهد بود

امام جمعه شیراز با اشاره به وعده‌های الهی درباره سرانجام تقابل حق و باطل گفت: خداوند در آیه نخست سوره نصر، از یاری و پیروزی سخن گفته و در آیات مختلف قرآن نیز بر غلبه نهایی جبهه ایمان تأکید شده است؛ بنابراین نباید در تحقق این وعده الهی تردید کرد.

وی در ادامه با اشاره به آیه پنجم سوره قصص درباره اراده خداوند برای پیشوایی و وارث شدن مستضعفان افزود: اراده الهی بر آن است که مستضعفان را پیشوایان و حاکمان زمین قرار دهد و سرانجام این مسیر به نصرت و پیروزی جبهه حق منتهی خواهد شد.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه مؤمنان در مسیر خود با آزمون‌ها و دشواری‌هایی روبه‌رو می‌شوند، اظهار کرد: کسانی که لباس سربازی و دفاع از آرمان‌های دینی را بر تن کرده‌اند، آمادگی خود را برای حضور در این میدان نشان داده‌اند. علمای بسیاری در طول تاریخ به شهادت رسیده‌اند و این مسیر با آگاهی از دشواری‌ها و پیامدهای آن انتخاب شده است.

وی با اشاره به سخنی از آیت‌الله بهاءالدینی درباره حفظ عمامه و پایبندی به آرمان‌های دینی گفت: سرباز حقیقی کسی است که حتی اگر جان خود را از دست بدهد، از آرمان، هدف، میهن و آیین خود عقب‌نشینی نکند.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با استناد به آیه ۵۲ سوره توبه، سرانجام مؤمنان را یکی از دو پیروزی یا شهادت دانست و افزود: هر دو سرانجام برای جبهه ایمان افتخار و سعادت است، اما سهم دشمنان جز سرافکندگی و خواری نخواهد بود.

وی با اشاره به سرگذشت معاویه و یزید در تاریخ اسلام ادامه داد: اگرچه معاویه حکومت ظاهری را از امیرالمؤمنین علی(ع) و امام حسن مجتبی(ع) گرفت و فرزندش نیز قدرت ظاهری را از امام حسین(ع) غصب کرد، اما پس از گذشت ۱۴۰۰ سال، جز ننگ و بی‌آبرویی چیزی برای آنان باقی نمانده است؛ در حالی که عزت و سربلندی همواره از آن جبهه حق است.

پیوند تحولات کنونی با نهضت ظهور

آیت‌الله دژکام با اشاره به اعتقاد مؤمنان و علما درباره ارتباط تحولات کنونی با نهضت ظهور حضرت صاحب‌الزمان(عج) گفت: ائمه هدی(ع) در طول تاریخ به شهادت رسیدند، اما درباره موعود آخرالزمان وعده الهی بر پیروزی و غلبه او در گستره جهان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این تقابل نیز به امید خدا با ظهور حضرت صاحب‌الزمان(عج) و اقتدار و عظمت جهان‌شمول مؤمنان پیوند خواهد خورد و جبهه حق به نصرت و فتح نهایی دست خواهد یافت.

وی همچنین با اشاره به موضع نیروهای نظامی و انتظامی در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: در این مسیر، زیر پرچم ولی‌امر مسلمین، رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، محکم و استوار ایستاده‌ایم و به فضل الهی دشمن نیز به اهداف خود دست نخواهد یافت.

مأموریت یگان ویژه در شرایط جدید امنیتی

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با اشاره به مأموریت‌های یگان ویژه فراجا در حوزه امنیت داخلی و مأموریت‌های شهری اظهار کرد: اگرچه مأموریت این نیروها بیشتر در حوزه امنیت داخلی و شهرها تعریف شده است، اما امروز ماهیت جنگ تغییر کرده و همین جغرافیای شهری نیز به خط مقدم نبرد تبدیل شده است.

وی با اشاره به حوادث و جنگ تحمیلی سوم افزود: هدف قرار گرفتن روستای کفری و مقر فرماندهی انتظامی استان در خیابان سمیه شیراز نشان داد که گستره میدان جنگ تغییر کرده و نیروهای مستقر در شهرها نیز عملاً در متن این تقابل قرار دارند؛ از این رو، حساسیت و اهمیت مأموریت یگان ویژه دوچندان شده است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: از یک سو ممکن است تجهیزات و حملات دشمن آمریکایی نیروهای انتظامی را هدف قرار دهد و از سوی دیگر، عوامل نفوذی وابسته به دشمن در پی ضربه زدن باشند. ماهیت اولیه یگان ویژه نیز مقابله هوشمندانه با عوامل نفوذی و هسته‌های فتنه‌انگیز در داخل شهرها بوده است، اما شرایط کنونی پیچیده‌تر از محاسبات گذشته است.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ آمادگی نیروهای یگان ویژه گفت: لازم است نیروها در همه ابعاد و زمینه‌ها، مطابق اوامر و دستورهای سلسله‌مراتب فرماندهی، آمادگی کامل خود را حفظ کنند تا از این آزمون و نبرد نیز پیروز و سربلند خارج شوند.

حضور مردم پشتوانه نیروهای مدافع امنیت است

امام جمعه شیراز با اشاره به حضور مستمر مردم در خیابان‌ها طی بیش از ۲۵۰ شبانه‌روز اظهار کرد: ملت ایران با حضور در صحنه اعلام کرده‌اند که تا پای جان برای دفاع از کشور آمادگی دارند، اما اجازه نخواهند داد حتی ذره‌ای از خاک میهن به دست دشمن بیفتد.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری افزود: دلگرمی و آرامش خاطر مردم در گرو مجاهدت و اقتدار نیروهای مدافع امنیت است و در مقابل، پشتوانه اصلی این نیروها نیز حضور و حمایت مردم است.

آیت‌الله دژکام با اشاره به مشارکت مردمی در پشتیبانی از رزمندگان جبهه حق گفت: در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع)، بانویی مؤمنه همه زیورآلات و طلاهای خود را برای تجهیز و پشتیبانی رزمندگان جبهه حق وقف کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها