• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۸۶ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8612-08145

وزير بازرگاني: * تحريم‌هاي سخت‌تر از اين را گذرانده‌ايم * انتظار مي‌رود شب عيد افزايش قيمتي نداشته باشيم

وزير بازرگاني:
* تحريم‌هاي سخت‌تر از اين را گذرانده‌ايم
* انتظار مي‌رود شب عيد افزايش قيمتي نداشته باشيم

وزير بازرگاني در حاشيه نشست هيات دولت در پاسخ به اين سوال كه صدور قطعنامه سوم از سوي شوراي امنيت چه تاثيري بر روند تجارت كشور خواهد داشت عنوان كرد: ان‌شاءالله مشكلي پيش نخواهد آمد چرا كه ما پيش از اين نيز تحريم‌هاي سخت‌تر از اين را گذرانده‌ايم و اين آخري ديگر خنده‌دار است.

به گزارش خبرنگار بازرگاني ايسنا، سيدمسعود ميركاظمي ـ درباره بازرسي‌هايي كه قرار است از كشتي‌هاي حامل بار ايراني انجام شود، عنوان كرد: اين بازرسي‌ها قبلا هم بوده و خللي در روند تجارت ايجاد نخواهد كرد. البته معتقدم كه اين اقدامات تنها براي ايجاد سر و صداست چرا كه در بحث هسته‌اي آژانس نظرات خود را اعلام كرده بنابراين معتقدم موضوع چيز ديگري است!

ميركاظمي همچنين در پاسخ به اين سوال كه اجراي منشور همكاري وزارت بازرگاني با اتاق ايران به كجا رسيده است؟ عنوان كرد: اين گونه نيست كه كاري انجام نشده باشد بلكه كارگروه‌هايي براي اين منظور تشكيل شده و در حال فعاليت است و ما در انتظار نتايج فعاليت كارگروه‌ها هستيم البته تاسيس مركز تجاري در حال نهايي شدن است كه نتايج آن اعلام خواهد شد.

وي همچنين در پاسخ به سوالي درباره اظهار نارضايتي كارمندان از سبد كالايي در نظر گرفته شده براي شب عيد عنوان كرد: در سال جاري سبد كالايي كارمندان امكاناتي بهتر از سال قبل دارد و برنج و چاي از اين سبد حذف شده به جاي آن حبوبات، گوشت و مرغ اضافه شده و آخرين اطلاعات اين است كه رضايت كافي وجود دارد چرا كه در دور قبل علاقه‌مندي به برنج داخلي و چاي خارجي بوده ولي در اين دوره اين كالاها از سبد حذف شده است.

ميركاظمي در پاسخ به سوالي ديگري درباره احتمال پرداخت نقدي يارانه‌ها نيز عنوان كرد: اين تصميم بايد به صورت كلان اتخاذ شود و اين كه پرداخت يارانه به شكل نقدي يا غير نقدي انجام شود بستگي به سياست‌هاي دولت دارد ولي همچنان بحث كالابرگ تا زماني كه تصميمات اساسي در خصوص يارانه‌ها اتخاذ شود ادامه خواهد داشت.

وزير بازرگاني در ادامه درباره اقدامات اين وزارتخانه براي تنظيم بازار و كنترل قيمت‌ها در ايام نوروز عنوان كرد: در حال حاضر عرضه به اندازه كافي در حال انجام است و ذخيره‌سازي براي ميوه و ساير كالاها مطلوب است. همچنين نمايشگاه اصناف فعال شده و در تمام نقاط كشور به عرضه مستقيم كالاها اقدام كردند.

به گفته وي عرضه مستقيم كالاها شامل پوشاك، كيف و كفش و مواد غذايي با نظارت اتحاديه‌ها و مجامع امور صنفي در حال انجام است و گشت‌هاي مشترك صنوف و تعزيرات و نيز سازمان حمايت با متخلفان برخورد و در همان محل حكم متخلفان را صادر خواهند كرد.

وزير بازرگاني گفت: اطلاعاتي كه درباره وضعيت بازار از سطح كشور اعلام شده وضعيت بازار را آرام اعلام مي‌كند و توزيع مركبات نيز وضعيت مطلوبي است.

ميركاظمي خاطر نشان كرد: در حال حاضر ميوه متناسب با تقاضا در حال انجام است و قيمت بازار نيز در كنترل قرار دارد، بنابراين انتظار مي‌رود كه شب عيد افزايش قيمتي نيابد.

ميركاظمي همچنين در پاسخ به اين سوال كه برنامه‌هاي وزارت بازرگاني براي سال 87 چه بوده و چه اولويت‌هايي پيگيري خواهد شد اظهار كرد: توسعه صادرات به عنوان محور اصلي فعاليت وزارت بازرگاني در سال آينده محسوب مي‌شود همچنين علاوه بر اين تفويض اختيار به بخش خصوصي، اجراي كامل طرح گندم و آرد، افزايش تعامل با اتاق بازرگاني و توسعه فعاليت‌هاي بخش خصوصي به ويژه اصناف همچنين توسعه فعاليت‌هاي مجازي به ويژه تجارت الكترونيك جزو ديگر محورهاي فعاليتي وزارت بازرگاني در سال آينده محسوب مي شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha