• جمعه / ۹ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 92120905793
  • خبرنگار : 71413

تلویزیون 125 سالگی «آگاتا کریستی» را جشن می‌گیرد

تلویزیون 125 سالگی «آگاتا کریستی» را جشن می‌گیرد

چند سریال و مستند تلویزیونی به مناسبت صدوبیست‌وپنجمین سالروز تولد «آگاتا کریستی» رمان‌نویس فقید انگلیسی ساخته می‌شود.

چند سریال و مستند تلویزیونی به مناسبت صدوبیست‌وپنجمین سالروز تولد «آگاتا کریستی» رمان‌نویس فقید انگلیسی ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه «بی.بی.سی» اعلام کرد چند اثر معروف از آگاتا کریستی نویسنده‌ی‌ مشهور انگلیسی ملقب به «ملکه‌ی جنایت» را به همراه چند اثر مستند درباره‌ زندگی این رمان‌نویس در سالروز 125 سالگی وی تولید کرده و به روی آنتن خواهد برد.

طی دهه‌های گذشته دو شبکه‌ی «بی.بی.سی» و «آی.تی‌وی» بسیاری از اقتباس‌های تلویزیونی آثار کریستی همچون «خانم مارپل» و «هرکول پوآرو» را پخش کرده‌اند.

«دیوید ویلیامز» بازیگر و کمدین مطرح انگلیسی قرار است در مینی‌سریال شش قسمتی که از دو کتاب کریستی الهام گرفته شده‌، ایفای نقش کند.

«و دیگر دیگر هیچ‌کس آن‌جا نبود‌» معروفترین و موفق‌ترین رمان کریستی هم تبدیل به یک مینی‌سریال سه قسمتی خواهد شد. تاکنون بیش از 100 میلیون جلد از این رمان به فروش رسیده است. اقتباس تلویزیونی این کتاب در کریسمس 2015 به روی آنتن می‌رود.

به گزارش بی.بی.سی، شبکه‌های «بی.بی.سی1» و «بی.بی.سی2» نیز مستندهایی را حول محور زندگی و آثار خالق بیادماندنی‌ترین رمان‌های جنایی انگلیس پخش می‌کنند.

آگاتا کریستی

چند پروژه‌ی دیگر هم روی بازسازی اقتباس‌های قدیمی آثار کریستی تمرکز دارند؛ «قابله را صدا کن»‌، «مرگ در بهشت» و «دکتر فاستر» از این جمله رمان‌ها هستند.

آگاتا کریستی، نویسنده 66 رمان کارآگاهی و 14 مجموعه داستان کوتاه است که بین سال‌های 1920 تا 1976 به نگارش درآمده‌اند. مجموعه آثار کریستی تاکنون بیش از چهار میلیون نسخه در سطح جهان فروش داشته‌اند. سریال‌ها و تله‌فیلم‌های بسیاری براساس داستان‌های پلیسی جذاب کریستی ساخته شده و به نمایش درآمدند.

آگاتا کریستی از نویسندگان برجسته‌ی ادبیات جنایی انگلیس است که حدود 80 رمان‌ پلیسی فوق‌العاده‌ی او و خلق کارآگاهان نام‌آشنایی چون «هرکول پوآرو» و «خانم مارپل» موجب شد تا لقب «ملکه‌ جنایت» را بگیرد. کتاب رکوردهای جهانی گینس نیز کریستی را نویسنده‌ پرفروش‌ترین کتاب‌های جنایی در طول دوران و دومین نویسنده‌ پرفروش تاریخ ادبیات جهان دانسته است که آثار او در میان تمامی ژانرها، پرفروش‌ترین بوده‌اند. آگاتا کریستی در 12 ژانویه‌ سال 1967 در سن 85 سالگی درگذشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha