• پنجشنبه / ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد مطلب: 93032916135

"منصور سرهنگه" دستگیر شد

"منصور سرهنگه" دستگیر شد

رئیس کلانتری 111 هفت چنار از دستگیری شروری خبر داد که مردم را به دلیل اینکه از جلوی خانه‌اش رد می‌شدند مورد ضرب و شتم قرار می‌داد.

رئیس کلانتری 111 هفت چنار از دستگیری شروری خبر داد که مردم را به دلیل اینکه از جلوی خانه‌اش رد می‌شدند مورد ضرب و شتم قرار می‌داد.

سرهنگ اکبر مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در 17 خرداد ماه امسال در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر سرقت به عنف تلفن همراه‌شان توسط فردی به نام «منصور» معروف به «منصور سرهنگه» پرونده‌ای تشکیل و به دستور بازپرس شعبه اول متهم تحت تعقیب قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که متهم از سارقان سابقه دار و فردی شرور است که در پرونده خود دارای سوابقی همچون آدم ربایی، سرقت خودرو و موتور و زورگیری است و حتی ساکنان محل سکونت وی نیز در بررسی‌ها به ماموران گفتند که از دست منصور امنیت جانی ندارند و حتی از ترس اینکه مورد ضرب و شتم این فرد قرار گیرند از جلوی در منزل وی تردد نمی‌کنند.

مرادی با بیان اینکه رسیدگی به پرونده در دستور کار سریع ماموران قرار گرفت، گفت: سرانجام ماموران با استفاده از منابع اطلاعاتی مخفیگاه متهم را در خیابان سجاد جنوبی شناسایی و در عصر 21 خردادماه نسبت به دستگیری وی از داخل مخفیگاهش اقدام کردند.

رئیس کلانتری 111 هفت چنار افزود: ماموران در بازرسی از محل دستگیری منصور دو قبضه چاقو و قمه دست ساز و همچنین تلفن همراه مسروقه کشف کردند و متهم پس از تشکیل پرونده در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.

انتهای پیام