• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93070804804

احزاب کرد مداخله آمریکا برای توقف حملات داعش به کوبانی را خواستار شدند

احزاب کرد مداخله آمریکا برای توقف حملات داعش به کوبانی را خواستار شدند

ده‌ها حزب کرد، از آمریکا و هم‌پیمانان آن خواستند تا به منظور کمک به شهر کوبانی سوریه و توقف حملات گروه‌های تروریستی داعش در این منطقه وارد عمل شوند.

ده‌ها حزب کرد، از آمریکا و هم‌پیمانان آن خواستند تا به منظور کمک به شهر کوبانی سوریه و توقف حملات گروه‌های تروریستی داعش در این منطقه وارد عمل شوند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از شبکه خبری سومریه‌نیوز، غفور مخموری، دبیرکل اتحادیه ملی دموکرات کردستان اعلام کرد که 30 حزب کرد از تمامی مناطق کردنشین به منظور گفت‌وگو درخصوص اوضاع شهر کوبانی، منطقه کردنشین سوریه که مورد حملات شدید گروه تروریستی داعش قرار گرفته در اربیل گرد هم آمدند.

مخموری افزود: احزاب کرد علاوه بر گفت‌وگو در خصوص این منطقه با مردم کرد سوریه اعلام همبستگی کردند.

مخموری از تمام حزب‌های کرد در کردستان سوریه خواست تا به منظور تحقق منافع ملی و منطقه‌ای اختلافات را کنار بگذارند.

وی همچنین از تمام نهادها و شبکه‌های رسانه‌ای خواست تا برای بهتر شدن اوضاع به دور اتهام زنی هرچه بیشتر با یکدیگر همکاری کنند.

مخموری ضمن تاکید بر ضرورت به رسمیت شناختن شهرستان‌های غرب کردستان سوریه از سران احزاب شرکت کننده در این نشست خواست تا برای نجات غرب کردستان با یکدیگر همکاری کنند.

وی ضمن تاکید بر اهمیت تسریع ورود کمک‌های نظامی به کردستان اعلام کرد که تمامی احزاب کرد از آمریکا و هم‌پیمانان آن خواستند تا به منظور توقف حملات تروریستی داعش و ارسال کمک‌های بشردوستانه به منطقه کوبانی سوریه هرچه سریع‌تر وارد عمل شوند.

پیشتر حزب اتحاد ملی دموکرات کرد از تمام احزاب و سران سیاسی کرد خواسته بود برای مقابله با داعش وارد عمل شوند.

حزب کارگران کردستان ترکیه نیز از جوانان کرد در ترکیه خواست تا برای مقابله با داعش به همراه سلاح به منطقه کردنشین سوریه بروند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha