جوریه کلانتری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: جشنواره «سفره ایرانی» با مشارکت استانهای ایلام، کرمانشاه، کردستان و همدان از سوم تا پنجم شهریورماه در استان کرمانشاه باهدف شناسایی، استانداردسازی و نشاندارسازی غذاهای بومی محلی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این جشنواره فرصت مناسبی است که ایلامیها بتوانند غذاهای بومی محلی را با توجه به کیفیت و خواص خود در فرهنگ غذایی دیگر کشورها جا دهند، ادامه داد: در این جشنواره استانهای شرکتکننده با معرفی غذاهای محلی، پیش غذا، دسر، دمنوش و انواع نوشیدنیهای سنتی رقابت میکنند.
سرپرست معاونت گردشگری استان ایلام از واحدهای اقامتی پذیرایی استان و دفاتر خدمات مسافرتی دعوت کرد که در جشنواره حضور یابند.
کلانتری گفت: یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود میتواند به عنوان یک جاذبه خاص سیاحتی مطرح شود و بر اساس دیدگاههای موجود این خردهفرهنگ چشیدنی، موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعه میزبان با گردشگران خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات