شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۳
حضور ۱۳ هزار ایرانی در عتبات عالیات

نماینده سازمان حج و زیارت در عراق خبر داد

حضور ۱۳ هزار ایرانی در عتبات عالیات

مدیر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق از حضور ۱۳ هزار زائر در عتبات عالیات تا فردا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حج و زیارت، محمدجواد دانشیار با بیان این‌که اعزام‌های روزهای شانزدهم، هفدهم و هجدهم مهرماه به نسبت روزهای عادی، با افزایش صددرصدی همراه است، افزود: از روز شانزدهم مهرماه شمار کاروان‌های اعزامی به عتبات عالیات عراق روزانه به ۱۰۵ واحد رسیده که جمعیتی در حدود ۴۵۰۰ نفر را در برمی‌گیرد. بنابراین در این سه روز، بیش از ۱۳ هزار زائر ایرانی از مرزهای زمینی و هوایی به عراق می‌آیند.
 

وی ادامه داد: برای همین مسؤولان کاگزار اصلی به شکلی برنامه‌ریزی کرده‌اند تا برای بیش از ۳۰۰ کاروان که در سه این روز به عتبات عالیات وارد می‌شوند، بهترین و مناسب‌ترین ساختمان‌های موجود اجاره شود.

نماینده سازمان حج و زیارت در عراق سپس به تمایل زائران ایرانی برای سفر به سامرا اشاره کرد و یادآور شد: با امکاناتی که شمسا (کاگزار زیارتی عتبات) فراهم کرده، موضوع سفر زیارتی سامرا در دستور کار دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق قرار گرفته است که با هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق و شورای امنیت ملی از فروردین تا نیمه خرداد، تردد ۱۰ دستگاه اتوبوس به صورت روزانه برای حضور در سامرا صورت گرفت.

وی افزود: با افزایش پوشش امنیتی، این تردد به ۲۰ و سپس به ۳۰ دستگاه اتوبوس افزایش یافت و از ایام عرفه بنا شد هر کدام از کاروان‌ها که مشتاق بودند، به سامرا اعزام شوند.

دانشیار گفت: به همین دلیل، از ایام عرفه تاکنون به هر کاروانی که تقاضای حضور در سامرا را داشته است، پاسخ مثبت داده‌ایم و برخی روزها تا ۸۵ کاروان را به سامرا اعزام کرده‌ایم.

مدیر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق اظهار کرد: به شرط وجود شرایط مناسب امنیتی، امیدواریم زائرانی که تاسوعا و عاشورا در کربلای معلی حضور دارند، در صورت تمایل، به سامرا نیز اعزام شوند.

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری