به گزارش ایسنا، «اسماعیل خجسته» در خصوص وقوع حریق در منطقه ساحل قوی بندرانزلی گفت: حریق سنگین و پردامنه یک آپارتمان مسکونی واقع در ساحل قو، خانههای پیشساخته، همه نیروهای در صحنه و نیروهای خارج از شیفت را به محل حادثه کشاند.
وی ادامه داد: در این عملیات که در قسمت پشت بام طبقه پنجم ساختمان مسکونی رخ داد بیش از 12 دستگاه خودروی سبک و نیمهسنگین و سنگین اطفایی، امدادی و پشتیبانی حضور داشتند.
خجسته گفت: متأسفانه بهعلت وجود لاستیک و مواد آتشزا در سقف این آپارتمان همچنین استفاده از کمپارس و سقف کاذب دراین ساختمان، آتشسوزی با دود غلیظ همراه بود.
وی خاطرنشان کرد: با 35 نفر نیروی عملیاتی و بیش از دو ساعت تلاش نفسگیر و طاقتفرسا حریق مهار شد.
خجسته با بیان اینکه در جریان اطفای حریق مذکور بیش از 6 نفر از نیروهای سازمان آتشنشانی دچار مصدومیتهای دود گرفتگی و جراحتهای مختلف شدند، خاطرنشان کرد: چهار نفر از آتشنشانان پس از چند ساعت بستری در بیمارستان مرخص شدند.
انتهای پیام

