یکشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۰
منبع: نمایندگی خوزستان
خروج یک میلیون و 100 هزار زائر اربعین از مرزهای شلمچه و چذابه

خروج یک میلیون و 100 هزار زائر اربعین از مرزهای شلمچه و چذابه

خوزستان (ایسنا) - استاندار خوزستان گفت: تا روز یکشنبه از دو مرز چذابه و شلمچه یک میلیون و 100 هزار زائر خارج شده‌اند و از این دو مرز 380 هزار زائر نیز به کشور بازگشته‌اند.

به گزارش ایسنا، «غلامرضا شریعتی» در بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با مذاکرات صورت گرفته تا دو روز آینده مهلت ورود زائران از ایران به کشور عراق تمدید شده است و زائران در این فرصت نیز می‌توانند وارد خاک عراق شوند.

وی افزود: در خصوص عبور اتباع خارجی و ایرانی‌ها از مرزهای کشورمان هیچ‌گونه مشکلی در ورود و خروج نیست و هر زائری که ویزا قانونی داشته باشد، منعی برای ورود و خروج از کشور ندارد.

شریعتی ادامه داد: تا کنون از دو مرز چذابه و شلمچه  یک میلیون و 100 هزار زائر خارج شده‌اند و از این دو مرز  380 هزار زائر نیز به کشور بازگشته‌اند.

وی ادامه داد: پس از روز اربعین با حجم زیاد ورودی زائران به کشور مواجه هستیم که باید مدیریت شود، در همین راستا در حال برنامه‌ریزی هستیم تا به زوار خدمات‌رسانی شود و در برگشت دچار مشکل نشوند و هرجا که لازم شود نیز از اردوگاه‌های راهیان نور جهت اسکان زائران استفاده می‌شود.

استاندار خوزستان گفت: در خرمشهر جهت اسکان زائران هیچ مشکلی نداریم، ظرفیت اسکان در خرمشهر 100 هزار نفر است. در چذابه کمی مشکل داشتیم که آن را تأمین کردیم در سوسنگرد نیز هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی یادآور شد: برای اسکان زوار در شهرها امکانات لازم پیش‌بینی شده است و خدمات‌رسانی تا 5 روز پس از اربعین ادامه دارد. مواکب حتی المقدور به اندازه مورد نیاز باقی خواهند ماند و مواد غذایی نیز به اندازه کافی تهیه شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها