• دوشنبه / ۱ آذر ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95090100178
  • خبرنگار : 71210

نفوذ شیرابه‌ زباله‌های بابلسر در دریای خزر

نفوذ شیرابه‌ زباله‌های بابلسر در دریای خزر

ایسنا/مازندران نماینده بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، نفوذ شیرابه‌های زباله‌های دپو شده شهر بابلسر در کنار شهرک گلها و ساحل این شهر در دریا را تایید کرد.

ولی الله نانواکناری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با ابراز ناراحتی و تاسف از این موضوع اظهار کرد: حدود 10 سال است که زباله‌ها به شکل نادرست و ناهنجاری در کنار این شهرک مسکونی و در نزدیکی ساحل خزر دپو می‌شود.

وی، راهکار حل مشکل دپوی زباله در ساحل بابلسر را طی دوره کوتاه مدت بکارگیری زباله‌سوز با تکنولوژی جدید در مکان تعیین شده مورد توافق مسئولان ذیربط دانست و توضیح داد: باید ابتدا فضای مورد نظر برای نصب زباله‌سوز و جمع‌آوری زباله‌های شهر مشخص شود و برای این موضوع کارشناسی لازم صورت گیرد. ساماندهی پسماند یک طرح ملی است که اختصاص بودجه ملی را می‌طلبد و استان با بودجه محدودش قادر به حل این مشکل نیست.

نانواکناری، وعده‌ای برای تعیین یک زمان مشخص برای حل مشکل زباله بابلسر نداد و تنها به ذکر این نکته بسنده کرد که موضوع را پیگیری می‌کند.

او تصریح کرد: بارها برای این موضوع در مجلس به مسئولان ذیربط تذکر کتبی داده‌ و در نطق مجلس نیز به این موضوع خواهد پرداخت. این مشکل به خانم ابتکار اعلام شده و وزارت کشور و وزارتخانه‌های ذیربط در جریان این موضوع هستند.

به گزارش ایسنا، زباله‌های شهر بابلسر سال‌هاست که به علت سوء مدیریت، کمبود زمین مناسب دپوی زباله، کمبود بودجه و اقتصادی نبودن سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای نصب زباله‌سوز و یا ایجاد نیروگاه تولید برق از زباله در ناحیه ساحلی بابلسر و در کنار پارکینگ‌های 8 و 9 بابلسر و در کنار شهرک‌های مسکونی و در حال ساخت دپو می‌شود و بوی تعفن آن، ساکنین مجتمع شهرک گلها در نزدیکی ساحل را آزار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha