• چهارشنبه / ۱ دی ۱۳۹۵ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 95100100529
  • منبع : نمایندگی ایلام

هشدار به مراکز درمانی ایلام که نمی‌خواهند با شهرداری قرارداد ببندند

هشدار به مراکز درمانی ایلام که نمی‌خواهند با شهرداری قرارداد ببندند

ایسنا/ایلام معاون استاندار ایلام گفت: مطب‌ها و مراکز درمانی که حاضر به انعقاد قرارداد با شهرداری جهت دفع بهداشتی پسماندها نشوند، جهت پلمب به مراجع قضایی ارجاع خواهند شد.

به گزارش ایسنا، «شاپور پولادی» در جلسه کارگروه امور پسماند استان ایلام دفع بهداشتی پسماندهای بیمارستانی را خواستار شد و تأکید کرد: تمام مراکز بهداشتی و درمانی استان موظف‌اند پسماندهای بیمارستانی خود به شکل کاملاً بهداشتی دفع کنند، به شکلی که درزمینهٔ احساس خطری متوجه شهروندان نشود.

وی در زمینه اضافه کرد: مطب‌ها و مراکز درمانی که حاضر به انعقاد قرارداد با شهرداری جهت دفع بهداشتی پسماندها نشوند، جهت پلمب به مراجع قضایی ارجاع خواهند شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با اعلام نارضایتی از وضعیت دفع نخاله‌های ساختمانی در شهر ایلام، گفت: شهرداری ایلام با اتخاذ سازوکار مشخص موظف است انتقال نخاله‌ها به سایت شهرداری که برای این منظور مشخص شده است را پیگیری کند.

پولادی افزود: جهت نیل به این هدف از شرکت‌های ذیصلاح استفاده و شهرداری نیز به طرق ممکن انجام این مهم را کنترل کند.

وی پیگیری سایت بازیافت زباله در محلی که مراحل قانونی آن طی شده است، را خواستار شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام از متولیان اجرای طرح هر زائر یک نهال که در ایام اربعین در مهران اجرا را خواستار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha