"علی اسدی" در گفت و گو با ایسنا در خصوص شخصیت آیت الله هاشمی رفسنجانی، گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی از ستون های انقلاب اسلامی شناخته می شدند و نام ایشان همراه با انقلاب اسلامی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار می باشد.
وی ادامه داد: آیت الله هاشمی رفسنجانی شخصیتی بود که در همه برهه های انقلاب اعم از تهدید دشمن خارجی یا توطئه و فتنه داخلی در مقابل این توطئه ها سینه سپر می کرد و در حقیقت مدافع انقلاب، امام و امت بودند.
نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خاطرات خود از جنگ و حضور آیت الله هاشمی در صحنه های جنگ، اظهار کرد: در زمان جنگ که در چندین عملیات حضور داشتم، ایشان را با لباس نظامی در کارگروه های عملیات و یا قبل از آغاز عملیات برای شناسایی دشمن همراه فرمانده هان نظامی می دیدم.
وی اذعان کرد: حضور ایشان به عنوان یک جوان متعهد رزمنده ای در طول هشت سال دفاع مقدس برای رزمندگانی که برای دفاع از انقلاب در جنگ حضور داشتند و بنده که بارها و بارها در اهواز، کردستان و ... در قبل و بعد از عملیات ایشان را می دیدم، یک قوت قلب و یک توان مضاعف به رزمندگان جهت مقابله با دشمن می داد.
اسدی به تصویری که امروزه از آیت الله هاشمی رفسنجانی در اذعان مردم مشاهده می کنیم، اشاره و ابراز کرد: همواره در جاهایی که انقلاب در خطر قرار می گرفت، یکی از اشخاصی بود که در حقیقت از نظر فکر و توان اجرایی کارساز و حیاتی بود.
نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: این ضایعه و فقدان این عالم جلیل القدر به مردم استان کرمان و ملت شریف ایران تسلیت عرض می کنیم و امیدواریم این علما که همواره در جمیع جهات مدافع ارزشمند برای ملت و کشور ایران می باشند، سرمشق باشند و از خداوند می خواهیم که روحشان با شهدای انقلاب و همه علمای اسلام مشهور گرداند.
انتهای پیام

