پنجشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۲
منبع: نمایندگی هرمزگان
آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی توجه خاصی به شرق هرمزگان داشت

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس:

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی توجه خاصی به شرق هرمزگان داشت

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در زمان حضور در کرسی ریاست مجلس شورای اسلامی توجه خاصی به شرق هرمزگان و محرومیت‌های آن دوره در شهرستان‌های جاسک و بشاگرد داشت و برای رفع مشکلات مردم اقدامات زیادی را انجام داد.

به گزارش ایسنا، سیدمصطفی ذوالقدر در مراسم گرامیداشت ارتحال آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی که در میناب برگزار شد، اظهار کرد: یار دیرین امام و رهبری با رحلت ناباورانه خود کشور و جهان را در سوگ و عزای خود قرار داد زیرا وی یکی از ارکان اصلی نظام و انقلاب بود و در میان همه اقشار مردم به‌عنوان یک چهره محبوب و تأثیرگذار کشور قرار داشت.

ذوالقدر ضمن اشاره به حضور پایاپای آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در کنار امام راحل در زمان مبارزه با طاغوت، بیان کرد: ایشان در زمان مبارزه با طاغوت لحظه‌ای امام (ره) را تنها نگذاشت و در مکتب مبارزه امام راحل از نفرات برتر و مؤثر بود.

نماینده مردم شرق هرمزگان با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) گفت: با درگذشت این خدمت‌گزار باید دیگران راه او را به طرز شایسته‌ای ادامه دهند.

ذوالقدر عنوان کرد: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی یک الگوی ماندگار برای کشور و نظام خواهد بود و نشان داد که با حضور در همه صحنه‌های سخت و باتحمل، صبر و بردباری به سرمنشأ همه مشکلات رسید.

نماینده مردم شرق هرمزگان گفت: در این دوره از مجلس شورای اسلامی راه‌یابی و حضور اغلب نماینده‌ها به مجلس از توجه این روحانی گران‌قدر بوده که اگر نگاه و حمایت‌های وی نبود شاید نیمی از آن‌ها به مجلس راه پیدا نمی‌کردند.

وی ضمن اشاره به اخلاق‌مداری ایشان در طول خدماتش در نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اظهار کرد: حل مشکلات کشور در کنار اخلاق خوب، شایسته، صبر و بردباری از همان زمان حضور در کنار امام راحل به‌گونه‌ای بوده که هیچ‌یک از مسئولان از وی ناراحتی مشاهده نکردند.

نماینده مردم شرق هرمزگان با اذعان به بیانات پرمعنای مقام معظم رهبری در خصوص آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی که گفته است برای من هیچ‌کس هاشمی‌رفسنجانی نمی‌شود، افزود: حضور ارزشمند این روحانی که مایه برکات نظام جمهوری اسلامی ایران در همه صحنه‌ها بود نشان داد که آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مرد روزهای سخت است و با این‌همه شکنجه و فشاری که متحمل شد از راه و هدف خود که خدمت به کشور و مردم بود کنار نکشید و در سنگر نظام و انقلاب استوار ماند.

ذوالقدر در پایان تصریح کرد: حضور میلیونی مردم در مراسم وداع و تشییع پیکر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از همه اقشار مردم نشان از رضایت آحاد ملت از خدمات انجام‌شده وی در نظام و انقلاب است.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی