جمعه ۲۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۸
منبع: نمایندگی سمنان
پیام ویژه مقام معظم رهبری نشان‌دهنده جایگاه والای آیت‌الله هاشمی است

امام جمعه موقت سمنان:

پیام ویژه مقام معظم رهبری نشان‌دهنده جایگاه والای آیت‌الله هاشمی است

سمنان (ایسنا) - امام‌جمعه موقت سمنان با تسلیت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از وی به‌عنوان مبارزی بزرگ و انقلابی و یار امام و رهبری نام برد و گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی زاویه‌ای با مقام معظم رهبری نداشت.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدباقر عبدوس» در خطبه‌های امروز سمنان به پیام مقام معظم رهبری در خصوص رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اشاره و اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این پیام صراحتاً فرمودند که هاشمی رفسنجانی با بنده زاویه‌ای نداشته و وسوسه خناسان برای بهره‌برداری از اختلاف‌نظرها راه به جایی نبرد.

وی، با  اشاره به متن پیام مقام معظم رهبری در خصوص رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: پیام مقام معظم رهبری نشان‌دهنده جایگاه والای این یار دیرین امام و رهبری دارد.

امام‌جمعه موقت سمنان نقش رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیروزی انقلاب را بی‌بدیل ارزیابی و خاطرنشان کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همواره بر پیروی از ولایت‌فقیه استوار ماند و با پیروی از ولی‌فقیه در راستای حفظ نظام مقدس اسلامی کوشید.

وی به بازخوانی بخشی از متن پیام رهبری در خصوص رحلت اکبر هاشمی رفسنجانی پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری در این پیام هاشمی را مبارزی انقلابی، مدیری کم‌نظیر، رفیقی دیرین و همسنگری همگام در دوران سخت مبارزه و همکاری همراه در سال‌های متمادی در دوران و عهد جمهوری اسلامی می‌خواند و همه ای‌ها نشان از جایگاه ویژه این عالم و مبارز انقلابی دارد.

عبدوس با بیان این‌که خناسان نتوانستند خللی در محبت شخصی عمیق آیت‌الله هاشمی نسبت به  مقام معظم رهبری وارد کنند، تصریح کرد: همانطوری که رهبری در پیام‌شان فرمودند دشمنان نظام همواره به‌دنبال بهره‌برداری از برخی اختلاف‌نظرهای جزئی و معمول بودند اما دلبستگی ایشان به انقلاب، نظام و رهبری مانع از استفاده دشمنان می‌شد.

امام‌جمعه موقت سمنان به تجلیل از حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه رئیس اسبق خبرگان رهبری و رئیس دولت پنجم و ششم جمهوری اسلامی پرداخت و افزود: آیین تشییع ایشان به نماد وحدت گروه‌های سیاسی و آحاد مردم تبدیل شد.

وی با بیان این‌که دشمنان در هر فرصتی به‌دنبال ضربه‌زدن به نظام هستند، تصریح کرد: دشمن درصدد بود که از رحلت آیت‌الله هاشمی برای ضربه زدن به نظام استفاده کند اما هوشیاری مقام معظم رهبری، ملت و گروه‌ها دشمن را ناکام گذاشت.

خطیب این جمعه سمنان بر لزوم حمایت و پیروی از ولایت فقیه تأکید و خاطرنشان کرد: پیروی از ولایت فقیه و تبعیت از وی یک وظیفه همگانی است.

عبدوس هم‌چنین با نکوداشت 19دی سالگرد قیام مردم قم، گفت: قیام 19 دی مردم قم مرحله‌ای تازه در مبارزات ملت ایران با طاغوت بود.

وی یادآور شد: مردم انقلابی قم در 19دی در حمایت از ولی‌فقیه و بنیانگذار انقلاب به خیابان‌ها آمدند و همین حضور زمینه پیروزی انقلاب را فراهم کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها