یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۰
تشکیل کمیته ویژه پیگیری مدیریت بحران با محوریت حادثه پلاسکو

در جلسه فوق العاده مجمع تهران مطرح شد؛

تشکیل کمیته ویژه پیگیری مدیریت بحران با محوریت حادثه پلاسکو

یک عضو مجمع نمایندگان تهران با اشاره به جلسه فوق العاده ظهر امروز این مجمع برای بررسی حادثه پلاسکو گفت: در این جلسه مقرر شد کمیته ویژه پیگیری مدیریت بحران تشکیل شود که اولویت با موضوع حادثه پلاسکو است.

ابوالفضل سروش در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در جلسه فوق العاده مجمع تهران نمایندگان پیشنهاداتی را مطرح کرده اند گفت: یکی از این پیشنهادات ناظر بر تشکیل کمیته ویژه پیگیری مدیریت بحران با حضور 5 نماینده تهران است که این کمیته از محمدرضا نجفی، پروانه مافی، فریده اولاد قباد، غلامرضا حیدری و بنده(سروش) تشکیل شده است.

به گفته وی، این کمیته که به ریاست آقای نجفی تشکیل شده، قرار است به کلیات موضوع بافت های فرسوده و مشکلات پیش روی آن در تهران بپردازد که اولویت با موضوع پلاسکو است.

نماینده تهران در توضیح تصمیمات اتخاذ شده در جلسه مجمع گفت: پیش بینی راهکار و حمایت های لازم در موضوع بافت های فرسوده و تامین بودجه لازم در بودجه 96 و تصویب قوانین حمایتی از سازمان آتش نشانی و سایر سازمان های امداد و نجات که شامل اصلاح ساختار و تخصیص بودجه عمرانی و تامین تجهیزات می شود، از جمله اقداماتی است که  در دستور کار مجمع تهران قرار گرفته است.

وی برگزاری جلسات مستمر و هماهنگ برای پیگیری مسائل تهران با مسئولان دولتی و شورای شهر و شهرداری و حضور فعال مجمع در پیگیری این موضوع و قرائت گزارش در صحن علنی و تصویب قوانین برای مربوط به لزوم استفاده از استانداردهای ایمنی و مقررات مربوط به ساختمان را از دیگر تصمیم گیری های جلسه امروز مجمع تهران برشمرد که قرار است کمیته ویژه پیگیری مدیریت بحران این تصمیمات را برای عملیاتی شدن و حصول نتیجه پیگیری کند.

انتهای پیام