سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۰
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
رئیس سازمان زندان‌های کشور: ۴۰ هزار زندانی در حال فراگیری مهارت‌های اشتغال‌محور هستند

رئیس سازمان زندان‌های کشور: ۴۰ هزار زندانی در حال فراگیری مهارت‌های اشتغال‌محور هستند

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی کشور گفت: در سراسر کشور ۴۰ هزار زندانی در حال فراگیری آموزش‌های مهارتی و اشتغال‌محور هستند، مراکز فنی‌وحرفه‌ای در زندان‌ها مستقر هستند، همچنین کارگاه‌های تولیدی نیز به تولید برخی محصولات اهتمام دارند و در این مسئله مصداق تحقق شعار اقتصاد مقاومتی است.

حیدر آسیایی، سه‌شنبه پنجم آبان در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این استان جزو استان‌های شهیدپرور در کشور محسوب می‌شود و باید قدردان این شهدا باشیم که امنیت را در کشور با تقدیم جان خود رقم زدند.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی کشور با بیان اینکه در کشور بیش از ۲۶۰ زندانی وجود دارد،گفت: بخش زیادی از این زندانیان جرائم عمد هستند، حدود ۳۰ هزار زندانی نیز به دلیل جرائم غیرعمد زندانی شده‌اند، همچنین حدود ۵۸ هزار خانوار زندانی تحت پوشش حمایت از زندانیان قرار دارند، زیرا بسیاری از این خانواده‌ها از تمکن مالی برخوردار نیستند.

وی در خصوص امکانات زندان‌ها و نحوه رسیدگی به زندانیان از نظر بهداشت و درمان، ورزش، تغذیه و ...، توضیح داد: ارائه خدمات به زندانیان مطلوب است، البته رسیدگی به خانواده زندانیان دشوار است، ستاد دیه اقداماتی را با کمک خیرین برای آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد و محکومان انجام می‌دهد و خانواده‌ها از طریق انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان با همراهی خیرین مورد حمایت قرار می‌گیرند.

آسیایی با اشاره به اقدامات اصلاحی و تربیتی در زندان‌ها، گفت: برای زندانیان برنامه‌های فرهنگی، رفاهی، ورزشی و ... پیش‌بینی شده است، گفت: ۵۴۳ روحانی در زندان‌ها با سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی همکاری دارند، همچنین ۶۱۱ دارالقرآن در زندان‌های سراسر کشور وجود دارد که ۵۶۳۳ نفر زندانی حافظ قرآن از یک تا ۳۰ جزء تربیت شده است.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی کشور با بیان اینکه ۹۲۰ باب نمازخانه در سطح زندان‌های کشور وجود دارد، گفت: در اقامه نماز هر سال رتبه برتر را کسب می‌کنیم، همچنین ۳۹۰ باب کتابخانه و ۱۶۲ دانشجوی زندانی در زندان‌ها در حال مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، در ادامه با اشاره به تفاوت رویکرد نظام اسلامی با سایر کشورها در زمینه هدایت و ارشاد افراد، اظهار کرد: در بسیاری از کشورها، رویکرد هدایت افراد و سوق دادن آن‌ها به مسیر درست، دنبال نمی‌شود و گاهی شاهد رفتارهای ناشایست از سوی نیروهای پلیس این کشورها نیز هستیم.

وی افزود: در نظام اسلامی، هدایت افراد جامعه و زمینه‌سازی برای رشد و تعالی آنان و ارتقای سطح معرفتی و انسانی مورد توجه قرار دارد.

فاطمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این زمینه در زندان‌ها و خارج از محیط زندان، تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران، باوجود تلاش‌ها و اقدامات صورت‌ گرفته، برخی افراد از این فرصت‌ها بهره‌مند شده و در مسیر هدایت و رشد قرار گرفته‌اند، اما عده‌ای نیز متأسفانه به این برنامه‌ها توجه کافی نداشته و از این مسیر بهره‌مند نشده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: امیدوارم برنامه‌های موجود بتواند به اثرگذاری بیشتر برکات دین اسلام کمک کند تا همه افراد جامعه از آن بهره‌مند شوند و شاهد هدایت بیشتر در جامعه باشیم.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها