دوشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۶
منبع: نمایندگی قزوین
امکان هیچ تقلبی در انتخابات وجود ندارد

معاون استاندار قزوین:

امکان هیچ تقلبی در انتخابات وجود ندارد

قزوین (ایسنا) - معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین با اعلام اینکه 26 هزار نفر مجری برگزاری انتخابات 96 در استان قزوین خواهند بود، گفت: سازوکار انتخابات به گونه‌ای است که امکان هیچ گونه تقلبی در آن وجود ندارد.

‌سید سعید شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آغاز ثبت‌نام شوراهای شهر و روستا در سراسر کشور اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور و با دستور وزیر کشور از 25 اسفند کار هیئت اجرایی آغاز شد.


وی ادامه داد: از همان روزهای اولیه در 6 شهرستان و 15 بخش هیئت اجرایی در استان شکل و مقدمات کار آغاز شد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین با بیان اینکه داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا از سی‌ام اسفندماه 95 تا ششم فروردین 96به مدت 7 روز می‌توانند مراحل ثبت‌نام را انجام دهند، خاطرنشان کرد: در روز آغاز ثبت‌نام شاهد استقبال داوطلبان برای حضور در این انتخابات بودیم.

وی افزود: در استان قزوین برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا حضور 26 هزار نفر به‌ عنوان مجریان برگزاری انتخابات در قالب هیئت‌های نظارت، بازرسی و اجرایی فعال خواهند بود.

شاهرخی اضافه کرد: در استان قزوین 25 حوزه شهری و 681 حوزه روستایی واجد شرایط استقرار شوراهای اسلامی شهر و روستا خواهند بود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: 3 هزار و 38 عضو شورای شهر و روستا به صورت اصلی و علی‌البدل توسط مردم در 706 حوزه شهری و روستایی انتخاب خواهند شد.

این مسئول با بیان اینکه در برگزاری انتخابات فرمایش مقام معظم رهبری سرلوحه کار خود قرار داده‌اند، گفت: تلاش تمامی مجریان انتخابات برای صیانت از آرای مردم در انتخابات خواهد بود، از این رو تأکیدات لازم در این خصوص به ردوه‌های مختلف انجام شده است.

شاهرخی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر مجریان انتخابات گروه‌های بازرسی و هیئت‌های نظارت نیز کار انتخابات را رصد می‌کنند، لذا سازوکار انتخابات به گونه‌ای است که امکان هیچ‌گونه تقلب در آن امکان‌پذیر نیست.


انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها